București, 05 Septembrie 2018

Adrian Stoian, mijlocaș: Este ghinion faptul că jucăm fără spectatori, un lucru stupid

Adrian-Stoian-mijlocas

Vineri, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, Echipa Națională a României, debutează în Liga Națunilor, având adversar reprezentativa Muntenegru. Meciul se dispută fără spectatori, începând cu orele 21:45, în schimb se va juca pe un gazon nou, schimbat în regim de urgență, înaintea acestei confruntări.

Component al lotului lărgit pentru acest meci, mijlocașul echipei din Serie B, Crotone, Adrian Stoian, fiind la a treia convocare la Echipa Națională, a declarat marți la televiziunea Telekom, următoarele: „Sunt pregătit pentru meciul României cu Muntenegru, chiar dacă am început puțin mai târziu campionatul în Serie B, doar că am avut niște meciuri în Cupa Italiei și să zicem că sunt pregătit pentru a începe această campanie nouă cu Cosmin. Îmi face mare plăcere că mi s-a dat încredere din nou și sper să-l ajut, dacă va fi nevoie de mine. Presiune cred că o să fie tot timpul la Echipa Națională și sper să fie o presiune bună, ținând cont de ultimele rezultate care le-am avut, de când este Cosmin și sper să facem o trebă bună, să ținem aceiași linie pe care am avut-o până acum. Cu Muntenegru, eu nu am mai jucat, doar că, ținând cont de clubul pe care-l avem, cred că o să facem o treabă destul de bună. Eu am încredere în colegi, în antrenori și cred că o să fie fiecare meci, pe muchie de cuțit.”

„Meciul cu Muntenegru, trebuie jucat cu același spirit cu care le-am jucat și pe celelalte de până acum și luând poate din agresivitatea lui Cosmin. Este ghinion faptul că jucăm fără spectatori, un lucru stupid, dar sperăm ca în Octombrie să fie așături de noi și să ne ajutăm împreună”, a spus în încheiere Adrian Stoian.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Benfica-PAOK-1-1-play-off

Citește și: Benfica și PAOK, au terminat la egalitate, în prima manșă din Play-off-ul Ligii Campionilor

Marți, pe Estádio do Sport din Lisabona, Benfica și PAOK Salonic, s-au conruntat în prima manșă a Play-off-ului Champions League, rezultatul final de 1-1...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X