logo logo
Fotbal flash

Adi Mutu: Presiune este tot timpul, este continuă, așa este la Rapid

10 februarie 2023

 

Card image

Cu o zi înaintea partidei din etapa a 25-a, dintre Rapid și FCU Craiova, ce se va disputa vineri pe stadionul Giulești, de la orele 20:00, antrenorul echipei gazde, Adrian Mutu a susținut conferința de presă obișnuită, nemeifiind însoțit de nicun jucător.

Înaintea acestui joc, Rapid ocupă locul 3 în clasament, cu 45 puncte și venea după victoria cu FC Voluntari, scor 4-1, în schimb, FCU Craiova, ocupă locul 10, cu 28 puncte și venea tot după o victorie, cu U Cluj, scor 5-0.

Pentru acest joc, fanii craioveni, care nu au fost primiți pe stadionul Ion Oblemenco, în jocul cu U Cluj, vor avea acces pe stadionul Giulești, rezervând-ule un număr de cca. 600 locuri. Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri, alcătuită din Cătălin Popa la centru, asistat la cele două linii de George Neacșu și Romică Bârdeș.

Așa cum a declarat Adi Mutu la conferința de presă, jucătorii echipei sale vor fi preocupați de realizarea unui fotbal spectaculos și de obținerea victoriei, neținând cont de incidentele din meciul tur de pe Ion Oblemenco, în care a fost implicat Cristi Săpunaru, datorită organizatorilor partidei.

Declarația antrenorului echipei Rapid, Adrian Mutu, cu o zi înaintea partidei cu FCU Craiova

La conferința de presă, Adrian Mutu a declarat: „Întâlnim o echipă, care după părerea mea, are nevoie de puncte, pentru a urca în clasament, care este în formă, care tot timpul ne-a pus probleme. Mâine, vrem să câștigăm acest meci, sa avem parcursul bun, să strângem puncte și să ne îndeplinim obiectivul. Presiune este tot timpul, este continuă, așa este la Rapid, așa ar trebui să fie la un club mare. Mai sunt 6 meciuri, sunt 18 puncte puse în joc, deci se pot întâmpla multe. Simțim presiune a meciului, ca întotdeauna, pentru că încercăm să facem o figură frumoasă, în fașa propriilor suporteri.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Lanterna roșie, CS Mioveni cu un nou antrenor pe bancă frânează Petrolul în drumul spre play-off

 

Card image