../Imagini-05-2020/Iasi-Academica-0-1.jpg

Academica învinge Iașiul în deplasare și o trimite pe ultima poziție din clasament

București, 19 Iunie 2020

Academica Clinceni a reușit să dea lovitura la Iași, în partida disputată joi cu Politehnica și să câștige toate punctele puse în joc, din cadul etapei a 4-a din playout. Singurul gol al meciului a fost marcat de Florin Achim, în minutul 77, care fusese introdus în teren de antrenorul Ilie Poenaru, în minutul 72.

Portarul ieșenilor Ștefan Târnovanu, de numai 20 de ani, a greșit la faza golului, iar antrenorul Mircea Rednic nu a fost inspirat deloc în momentul când l-a trimis titular în locul lui Denis Rusu, la un meci destul de important!

După acest rezultat, Poli Iași trece pe ultima poziție a clasamentului playout, cu 15 puncte, iar Academica urcă pe locul 6, la egalitate cu Dinamo, ambele cu câte 17 puncte. În etapa următoare, Poli Iași are joc în deplasare, duminică cu FC Voluntari, revelația prezentului sezon, iar Academica va juca luni la Clinceni, cu Chindia.

Declarația antrenorului echipei Academica, după victoria cu Politehnica Iași:

Antrenorul echipei Academica Clinceni, Ilie Poenaru, a declarat după victoria cu Poli Iași, la canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „Cei de la Politehnica Iași, ne-au dominat în acest meci, cel puțin la fazele fixe. Noi am avut o posesie foarte bună, ne-am retras prea mult, nu asta pregătisem. În schimb, faza defensivă am făcut-o foarte bine și am reușit să nu primim gol. Am scăpat pe un contraatac și am reușit să și marcăm, în comparație cu partida de la Voluntari, când am avut câteva ocazii clare.”

„Punctele obținute sunt importante pentru moralul jucătorilor, pentru că am revenit acolo lângă pluton și putem să abordăm altfel meciurile următoare. Autorul golului, Florin Achim, este un jucător bun, de pătrundere, care împinge foarte bine. Știu că ce face el, face spre poartă și are finalizare bună. A avut și puțină șansă, iar la rezervele care intră, le spun că trebuie să vină cu un plus, peste cei care sunt în teren”, a spus în încheiere Ilie Poenaru.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X