../Imagini-06-2020/Clinceni-Voluntari-2-1.jpg

Academica Clinceni învinge FC Voluntari, scor 2-1 și urcă pe locul 2

București, 18 Iulie 2020

Vineri la Clinceni, în uvertura etapei a 10-a din playout-ul Ligii1, Academica a învins FC Voluntari, scor 2-1, luând-uși astfel revanșa, după partida din tur, pe care a pierdut-o la Voluntari cu scorul de 3-0.

Partida a fost una de luptă, deși ambele echipe sunt aparent, peste zona periculoasă a echipelor ce se luptă pentru evitarea retrogradării. Academica a reușit să deschidă scorul în minutul 38, prin Adrian Șut, apoi a avut 2-0 în minutul 61, autorul golului fiind Jovan Markovici, în urma unei gafe enorme a portarului Cojocaru. FC Voluntari a reușit să reducă din diferență prin Alexandru Tudorie, în minutul 75.

În etapa următoare, Academica va juca acasă cu Politehnica Iași, echipă ce este într-o situație precară în clasament. FC Voluntari va juca acasă cu Sepsi, două echipe ce le despart un singur punct în clasament.

Declarația lui Ilie Poenaru, după victoria cu FC Voluntari:

Antrenorul echipei Academica, Ilie Poenaru, a declarat după victoria cu FC Voluntari, la canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „Mă bucur că am remontat și că am redevenit echipa pe care mi-o doream, adică cel puțin defensiv, am făcut ceea ce trebuie. Ofensiv, știm foarte bine că suntem mai pragmatici și asta jucăm în ultima perioadă, dar am reușit totuși pe contraatac, să ne creăm ocazii foarte multe. Sunt puțin supărat că jucători tehnici precum Robert Ion, nu reușesc să finalizeze, după acțiuni foarte bine duse și se putea ca după atacuri foarte bine duse de noi, să ne prindă și să ne egaleze.”

„Una peste alta, sunt fericit, bucuros, am luat o gură de oxigen. Încă nu este terminat, mai avem de jucat și de adunat puncte. Așteptăm să ne pregătim pentru meciul cu Iașiul de săptămâna cealaltă, un meci foarte greu și-l vom juca la victorie. Numai dacă vom câștiga acel meci, vom lua o opțiune serioasă pentru evitarea retrogradării. Trebuie să câștigăm noi meciurile și nu ne mai interesează ce fac celelalte echipe. Cine face 34-35 puncte, matematic este salvat”, a spus în încheiere Ilie Poenaru.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X