București, 06 Ianuarie 2020

AS Roma a început dezamăgitor anul 2020, fiind învinsă acasă de Torino, scor 2-0

../Imagini-010-2019/Roma-Torino-0-2

AS Roma, condusă de pe bancă de Paulo Fonseca, a început cu stângul noul an, pierzând acasă cu scorul de 2-0, partida disputată duminică cu Torino, pe stadionul Olimpico, în prezența a 39 mii de spectatori și se îndepărtează tot mai mult de șansa cuceririi titlului, ținând-use cont de faptul că în anii anteriori, a fost principala contracandidată, alături de Juventus.

Andrea Belotti a marcat ambele goluri pentru Torino, minutele 45+2 și 86 (pen), în condițiile în care Giallorossi au acuzat unele decizii discutabile din partea brigăzii de arbitri, în special la faza golului al 2-lea, după decizia VAR.

Declarația tehnicianului echipei AS Roma, după înfrângerea cu Torino

Antrenorul echipei AS Roma, Paulo Fonseca, în urma înfrângerii cu 2-0, de duminică seară, cu Torino, a declarat conform site-ului oficial al clubului AS Roma, următoarele: „Nu a fost o chestiune de atitudine. Echipa a făcut mai multe lucruri foarte bine. Am avut 31 șuturi, dar mingea nu a intrat în poartă astăzi. Nu am avut un joc grozav, dar am reușit totuși să creăm suficiente oportunități pentru a marca două sau trei goluri. În prima repriză, am avut dificultăți în faza de construire, cu Amadou Diawara și Jordan Veretout. Totuși, în primele șapte minute ale jocului am reușit să creăm mai multe ocazii de gol. Astăzi am fi putut juca chiar mai mult de 90 de minute, dar mingea tot nu ar fi intrat în plasă.”

Situația clasamentului și cu cine se va confrunta Roma în etapa următoare

În clasamentul Serie A, conduc Inter și Juventus cu câte 42 puncte, despărțite de golaveraj, (ambele având 17 jocuri) urmate pe locul 3 de Lazio, cu 39 puncte, Roma, ocupă locul 4 cu 35 puncte (18 jocuri). Cu cele trei puncte obținute, Torino urcă provizoriu pe locul 9, cu 24 puncte (18 jocuri).

În ultima etapă a turului, AS Roma va juca tot pe stadionul Olimpico, cu Juventus și se anunță de pe acum un derby interesant, mai ales că Juventus vrea să nu piardă și să termine prima parte a ediției de campionat, cel puțin la egalitate de puncte cu Inter. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Mihai-Roman

 

Citește și: Dinamo se întoarce de la Botoșani, fără niciun punct, dintr-o partidă în care își pusese mari speranțe

Dinamo se întoarce fără nici un punct din confruntarea cu FC Botoșani, disputată joi, de la o partidă din cadrul etapei a 22-a, din Liga 1...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X