București, 19 Noiembrie 2018

Alexander Zverev se impune în fața lui Novak Djokovic, scor 6-4, 6-3, în finala Nitto ATP de la Londra

Alexander-Zverev

Duminică, în finala Turneului Campionilor, Nitto ATP Finals, desfăşurată pe O2 Arena din Londra, germanul Alexander Zverev, învârstă de 21 ani, a câștigat meciul cu sârbul Novak Djokovic, (numărul 1 mondial), scor 6-4, 6-3, fiind cea mai importantă victorie din cariera sa profesionistă și un premiu pe măsură, în valoare de aproximativ 2 milioane de lire sterline.  

Novak Djokovic, în vârstă de 31 de ani, a fost marele favorit pentru a câștiga un al șaselea titlu, dar a fost învins de sportivul german Alexander Zverev, cu 6-4, 6-3.

Alexander Zverev, a declarat după câștigarea trofeului, într-o transmisiune directă a televiziunii Digi, următoarele: „Sunt incredibil de fericit, evident că este cel mai mare titlu pe care l-am câștigat vreodată. Șampania este bine primită, iar spectatorii au fost uluitori în această finală, chiar dacă ieri, am avut un moment puțin mai tensionat. Am simțit sprijinul vostru și am simțit că iubiți acest sport. Este atât de plăcut să poți să ai această șansă, în fața unor astfel de spectatori. Știu că discursul meu este cam lung, dar vreau să mai reamintesc ceva. Mulțumesc sponsorilor, copiilor de mingi, arbitrilor. Sper să ne vedem la anul!”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Botosani-CFR-1-5-et-14

Citește și: CFR Cluj obține cea mai categorică victorie a sa din acest sezon, scor 5-1, cu FC Botoșani

Sâmbătă la Botoșani, într-un meci din prima etapă a returului de campionat, CFR Cluj a câștigat detașat, scor 5-1, realizând astfel cea mai categorică victorie,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X