București, 23 Decembrie 2017

Zinedine Zidane, a analizat înfrângerea echipei sale în El Clasico

Real-Barca-0-3-dec-2017

Zinedine Zidane, a analizat înfrângerea echipei sale în El Clasico, împotriva Barcelonei, scor 0-3, în partida disputată sâmbătă. Într-o conferință de presă de după meci, care lasă albii la 14 puncte, în spatele Barcelonei, cu un joc mai puțin, antrenorul și-a apărat decizia de a nu juca cu Isco și de a alege pe Mateo Kovacic, în echipa de start.

Întrebat despre această decizie, antrenorul Zinedine Zidane, conform Mundo Deportivo, a spus: „Nu regret nimic, sunt aici pentru a lua decizii. În prima repriză, dacă am fi înscris, meciul ar fi fost diferit. Nu voi schimba nimic în ceea ce cred și ce voi face. Este decizia mea și o apăr cu toată puterea. Desigur, suntem dezamăgiți și afectați, doare foarte mult, pe mine cel mai mult, dar nu schimbă nimic în ce vom gândi și în ce vom urma să facem. Trebuie să fim puternici.”

"Explicația este că eu iau decizii ca antrenor și am decis să-l trimit în teren pe Mateo și pe Isco pe bancă. Apoi, pe măsură ce jocul mergea, nu puteam conta pe Isco. Am efectuat dubla schimbarea și nu am putut face altceva. L-am pus pe Nacho în locul lui Karim și apoi pe Bale în locul lui Asensio, fiind deja cu un om mai puțin", a spus Zidane, clarificând cazul lui Isco.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii