București, 23 Decembrie 2017

Zinedine Zidane: "Suntem gata să facem un meci bun în El Clasico”

Zinedine-Zidane-dec-2017

Stadionul Santiago Bernabéu, găzduiește astăzi, El Clasico spaniol, Real Madrid și Barcelona, de la orele 14:00, un meci care va fi urmărit de aproape toată planeta la televiziune.

În La Liga, situația celor două echipe din clasament, este următoarea: Bacelona, Loc 1, din 16 jocuri, 13 victorii și 3 egaluri, 41 puncte; Real Madrid, Loc 4, 15 jocuri, 9 victorii, 4 meciuri nule, 2 înfrângeri, 31 puncte.

Antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat în conferița de presă ținută cu o zi înaintea meciului, conform Mundo Deportivo, următoarele: "Suntem gata să facem un meci bun. Cel mai bun lucru este că suntem pregătiți pentru acest tip de joc. Acesta va fi cel mai dificil joc al sezonului. Barça-Madrid este foarte frumos, dar foarte dificil și asta ne place. Jucătorii sunt pregătiți pentru acest tip de meciuri. Meciul nu va decide campioana, orice se poate întâmpla, vom continua să muncim și ne gândim că mai este un drum foarte lung. Sunt încă trei puncte. Știm de importanța sa, dar nu va schimba nimic în ce se va întâmpla în joc. Nu văd că este un meci decisiv, având în vedere această diferență de puncte. Ar fi foarte prost să ne gândim la asta. Vreau să jucăm bine și am arătat-o. Suntem mai buni în fiecare compartiment. Dacă pierdem și nu jucăm bine, va fi o problemă. Pentru mine toate meciurile vor fi adevărate finale.”

"Cristiano este 100% bine. El sa antrenat astăzi și asta mă interesează. Cristiano se gândește doar la joc. Ceea ce a făcut și ceea ce face el merită tot respectul clubului. Și Bale va juca mâine”, a mai spus în încheiere Zinedine Zidane.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii