București, 14 Ianuarie 2018

Zinedine Zidane: Mingea nu vrea să intre și asta este enervant

Real-Madrid-v-Villareal-0-1

Un nou pas greșit pentru Real Madrid în La Liga, pe propriul teren, fiind învinsă cu scorul de 1-0, de Villareal, într-un meci al etapei a 19-a din La Liga, disputat sâmbătă.

Singurul gol al partidei a fost marcat de mijlocașul Pablo Fornals, pe un contraatac, cu trei minute înaintea finalului de meci, iar cele trei puncte aduse pentru Villareal, o situează pe locul 5, cu 31 puncte. Real Madrid, cu un joc mai puțin disputat, staționează pe locul 4, cu 32 puncte.

După meci, antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat conform ziarului spaniol As, următoarele: "Mingea nu vrea să intre și asta este enervant, acesta este fotbalul, dar totul merge în sens invers, nu vom renunța, vom continua să luptăm. Rezultatul este nemeritat și greu, pentru că am avut multe șanse, dar mingea nu a vrut să intre. Asta deranjează mult. Am făcut un joc bun și nu merităm acest rezultat.”

„Orice se poate spune, dar vom continua să încercăm să dovedim faptul că suntem încă aici. Există viață și speranță. La fiecare trei zile, avem un joc și care ne permite să schimbăm lucrurile atunci cand nu merg bine. Nu sunt fericit, dar nici nefericit, avem șansa de a schimba acest lucru joi, sunt obligat să fiu pozitiv, chiar și după un meci ca acesta!”, a spus în încheiere Zidane.

Au evoluat formațiile, Real Madrid: Keylor Navas- Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo- Casemiro, Kroos, Modric, Isco (Lucas Vázquez, min. 70)- Bale (Asensio, min. 70), Cristiano Ronaldo;

Villarreal: Asenjo- Mario Gaspar, Bonera, Álvaro, Costa- Castillejo (Rukavina, min. 82), Fornals, Trigueros- Raba (Chreyshev, min. 46), Bacca (Unal, min. 76).

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii