București, 03 Noiembrie 2016

Zinédine Zidane: "Meciul cu Legia a fost unul ciudat, complicat"

Benzema-nov-2016

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinédine Zidane, a declarat după rezultatul de egalitate obținut la Varșovia, cu Legia, din etapa a 4-a a grupelor Champions League, scor 3-3, următoarele : "A fost un meci dificil, pentru că, atunci când marchezi două goluri rapide, în mod normal, ai posibilitatea de a controla jocul. A fost un joc ciudat, complicat, și ne-a lipsit multe: forța, mobilitatea, răutatea ... Uneori, în jocuri ca acesta se pot întâmpla multe lucruri. Dar, trebuie să avem răbdare, vestea bună este că nu ne-am pierdut-o și ne vom gândi la următorul joc".

"Am vrut să câștigăm jocul și am început cu doi atacanți. A fost un 4-4-2, mai degrabă decât 4-2-4. Am vrut să jucăm cu doi atacanți așa cum am făcut mai făcut-o uneori în timpul presezonului, știm acest sistem. Acest lucru a mers bine la început, dar apoi a fost un pic mai complicat. Dar acest lucru nu este un motiv de îngrijorare, știm că putem și trebuie să ne îmbunătățim jocul", a mai spus Zidane, conform ziarului spaniol Marca.

Meciul dintre Legia și Real Madrid s-a disputat cu tribunele închise. În celălalt meci al grupei F, Dortmund a învins acasă pe Sporting, scor 1-0. Pe primul loc în clasament, conduce Dortmund cu 10 puncte, urmată de Real Madrid cu 8 puncte. Sporting se află pe locul 3 cu 3 puncte, iar Legia cu singurul punct obținut miercuri, se află pe ultimul loc.

Autor, Alexandru Neață