Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 18 Februarie 2016.

Zidane: Să învingi Roma cu 2-0, nu este ușor

AS Roma v Real Madid, 0-2 Real Madrid, a luat o opțiune serioasă pentru calificarea în sferturile Champions League, după ce, în prima manșă a optimilor, a învins cu 2-0, în partida din deplasare pe AS Roma, disputată pe stadionul Olimpic din Roma.

Golurile au fost marcate în a doua repriză de Cristiano Ronaldo, 57' și Jese Rodriguez Ruiz, 86'. Cristiano conduce detașat în clasamentul golgheterilor acestei competiții, cu 12 goluri, în timp ce rivalul său, Leo Messi, are numai 3 goluri.

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, este precaut după acest rezultat și spune despre calificare, că nu este jucată, declarând: "A fost important că am marcat goluri și nu am primit. Calificarea se va decide în a doua manșă. Suntem mulțumiți de rezultat. Să învingi Roma cu 2-0, nu este ușor. Trebuie să ne gândim la meciul din Liga".

"Felicit toți jucătorii, pentru efortul depus. Prima repriză a fost dificilă și ne-am îmbunătățit foarte mult jocul în cea de-a doua parte. Rezultat este bun pentru o partidă din deplasare", a încheiat Zidane, conform El Mundo Deportivo.

Antrenorul echipei AS Roma, Luciano Spalletti, a declarat: "Suntem fericiți că fanii ne-au aplaudat la final. Ei își dau seama că jucătorii au dat totul și că am avut pur și simplu ghinion astăzi. Ne-am creat ocazii clare, dar nu au putut înscrie. Nu îți poți permite chiar și o mică greșeală împotriva lui Real Madrid".

"După primul primul gol, am devenit timizi și pe acest fond, am primit și al doilea gol. Ne-am pierdut echilibrul, dar sunt fericit cu jocul nostru de ansamblu. Un joc ca acesta ar putea fi un impuls mare pentru viitor", a spus în încheiere Luciano Spalletti.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.