București, 29 August 2018

Young Boys se califică în grupele Champions League, după ce a trecut de Dinamo Zagreb, scor general 3-2

Dinamo-Zagreb-v-Young-Boys-1-2

După scorul egal obținut în prima manșă, în deplasare, Dinamo Zagreb părea echipa cu șansele mai mari la calificare, pentru faza grupelor UCL, în detrimentul celor de la Young Boys. În manșa secundă, disputată marți la Zagreb, echipa Dinamo Zagreb a reușit deschiderea scorului, cu Young Boys, prin Izet Hajrovic, în minutul 7. În partea a doua a meciului destul jucătorii croați au încasat două goluri, autor Guillaume Hoarau 64 (pen), 66 .

Pentru prima dată în istorie, Young Boys se califică în faza grupelor Ligii Campionilor. Elvețienii și-au dorit mai mult calificarea, au luptat pentru fiecare minge, creând adevărate probleme adversarului, î special în repriza secundă.

Din minutul 51, Young Boys a rămas fără cel mai bun jucător al lor, mijlocașul Sulejmani, urmare unei accidentări grave, suferind o comoție cerebrală, fiind transportat la spital pentru investigații medicale.

Datorită evoluției slabe a favoriților, mulți spectatori, din cei 30000 care au fost prezenți la startul partidei, au părăsit stadionul mai devreme. Totuși, Dinamo Zagreb va juca în continuare în grupele Europa League, a căror tragere la sorți va fi vineri, de la orele 14:00.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Dinamo-Viitorul-1-0-et-4

 

Citește și: Dinamo învinge FC Viitorul, scor 1-0 și se află la un punct în spatele liderului, CFR Cluj

Luni, în ultima partidă a etapei a 4-a din Liga 1, pe stadionul din Ștefan cel Mare, Dinamo a reușit o victorie la limită, scor 1-0, cu FC Viitorul...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X