Megamenu for Bootstrap
 


București, 17 Ianuarie 2017

Xanthi FC, antrenată de Răzvan Lucescu, învinge cu 2-0, PAS Giannina

Razvan-Lucescu-2017

Echipa din prima divizie a Greciei, Xanthi FC, aflată pe locul 2 al clasamentului cu 31 puncte și antrenată de Răzvan Lucescu, a învins duminică acasă, cu scorul de 2-0, pe PAS Giannina, într-un meci din etapa a 16-a. Sâmbătă, echipa de pe primul loc Olympiakos, cu 38 puncte, a remizat în deplasare, scor 2-2, cu Platanias.

Tehnicianul Răzvan Lucescu, a declarat după victoria de duminică cu PAS, conform cotidianului grec Gazzetta, următoarele: "Venind după înfrîngerea cu Olympiakos, era important să terminăm acest meci cu o victorie. Sunt mulțumit de modul în care a curs jocul nostru. În prima repriză am jucat un fotbal foarte frumos, ne-am creat ocazii și am reușit să înscriem un gol. Am controlat inteligent jocul, iar în a doua repriză, am încercat să exploatăm spațiile lăsate, în mod normal de PAS Giannina, încercând să revină în joc. Au existat, unele oportunități în a doua repriză, cu toate că a fost un joc mai direct și a trebuit să așteptăm și să profităm de această situație. Poate că am fi meritat să înscriem al doilea gol mai devreme, dar în cele din urmă a fost o victorie fantastică pentru noi".

Răzvan Lucescu a mai spus în continuare. "Acest joc a arătat că suntem într-o formă bună în ceea ce privește organizarea și spiritul nostru și fiecare jucător care intră în teren este dispus să lupte și să dea tot ce poate pentru echipă, iar ca consecință, este acest loc minunat."

Autor, Alexandru Neață; img. Gazzetta.gr

 

 

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii