../Imagini-05-2020/Bremen-Wolsburg-0-1.jpg

Wolfsburg învinge Bremen în deplasare și urcă în clasament pe loc de Europa League

București, 08 Iunie 2020

Duminică, pe Weserstadion din Bremen, echipa care joacă cu logo-ul celui mai mare constructor de automobile din lume (VW) pe piept, Wolsburg, a reușit să învingă cu scorul de 1-0, echipa gazdă Werder Bremen și să urce pe poziția a 6-a din clasamentul Bundesliga, care asigură participarea la calificările ediției viitoare a Europa League.

După o primă repriză echilibrată, în cea de-a doua parte a meciului, Wolfsburg a reușit să marcheze singurul gol al partidei, în minutul 82, prin atacantul de 27 ani, Wout Weghorst, cu o reluare cu capul, din centrarea excelentă a lui Felix Klaus.

Cu patru etape înaintea încheierii campionatului și după acest eșec, Werder Bremen rămâne în continuare pe penultima poziție a clasamentului, retrogadabilă direct și numai printr-o minune s-ar mai putea salva.

Reacții după partidă:

Antrenorul echipei Wolfsburg, Oliver Glasner, a declarat, conform site-ului oficial al clubului Vfl Wolsburg, următoarele: „După cum era de așteptat, Werder ne-a făcut viața foarte grea pe parcursul primei reprize. Cu cât timpul trecea mai mult, cu atât a trebuit să ne concentrăm mai mult. Am continuat să amenințăm la poarta adversă, iar înlocuirile ne-au dat și un impuls. În final am câștigat acest meci complicat în deplasare, pe un contraatac foarte frumos. Efortul defensiv general iese în evidență astăzi, ne-am apărat foarte bine ca echipă. În general, nivelul nostru de performanță a fost constant bun în ultimele săptămâni. Vrem să consolidăm acest lucru pe mai departe și atunci vom vedea ce va ieși."

De partea cealaltă, Florian Kohfeldt, antrenor Werder Bremen, a declarat conform aceleiași surse, următoarele: „Suntem foarte dezamăgiți, nu obținem puncte. Mai întâi trebuie să analizăm această înfrângere. Jucătorii mei au crezut în forțele lor și s-au apărat foarte bine pentru o perioadă lungă de timp, cu excepția unei situații în care, Wout Weghorst a marcat golul. Nu am reușit să găsim soluții, așa că trebuie să acceptăm înfrângerea."

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X