Fotbal flash-Welcome to my website

 

Vfl Wolfsburg, a eliminat Inter din Europa League, cu scorul general 5-2

Internazionale-Wolfsburg-1-2București, 20 Martie 2015. Internazionale a fost eliminată din Optimile Europa League, după două înfrângeri suferite în disputa cu Vfl Wolfsburg, scor general 5-2.

Antrenorul lui Inter, Mancini a spus, conform cotidianului italian Repubblica, după meciul retur disputat joi: "Am fost fluierați, este ok. Suntem dezamagiți pentru că publicul ne-a fluierat și cred că au dreptate. A fost un meci dificil, dar nu am terminat un joc fără a primi gol. După ce primim goluri facem multe greșeli".

Mijlocașul brazilian al lui Inter, Hernanes a declarat la Channel 5 următoarele: "Suporterii au dreptate, întrucât am fost eliminați astăzi. Am avut răbdare, am dat tot ce trebuia, am făcut ceea ce am putut, dar nu a fost de ajuns. Ne pare rău, acum trebuie să ridicăm capul pentru că duminică este un meci important și noi nu trebuie să renunțăm la muncă. Va fi greu, însă, datorită unui sezon foarte dezamăgitor până acum".

Golurile meciului retur au fost marcate de Palacio 71 pentru Inter și respectiv Caligiuri 24 și Bendtner 89 pentru Wolfsburg.

Alexandru Neata; img Repubblica

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.