Fotbal flash-Welcome to my website

 
București, 31 Iulie 2015.

West Ham- Astra, 2-2, în prima manșă a turului 3 preliminar Europa League

Boldrin-si-BudescuPe stadionul Boleyn Ground din Londra, echipa Astra Giurgiu, a realizat joi, un excelent rezutat de egalitate, 2-2 cu West Ham United, după ce a fost condusă cu 2-0, în prima manșă a turului 3 preliminar al Europa League.

Golurile au fost marcate de Fernando Boldrin (min. 71) și Ogbonna (min 82, autogol) pentru Astra și respectiv E. Valencia (min 32) și Zarate (min 51) pentru West Ham.

Cu acest rezultat, echipa condusă de pe bancă de Marius Șumudică, Astra Giurgiu, are speranțe de calificare în Play-off. Rămâne de văzut cum va pregăti Șumudică, partida retur de peste o săptămână.

Din minutul 59, Collins (West Ham) a primit al doilea cartonaș galben și automat pe cel roșu, fiind eliminat.

Managerul Slaven Bilic, West Ham, a declarat după meci, conform BBC Sport, următoarele: "Am dominat jocul. A fost o seară foarte frustrantă pentru că am jucat bine până în momentul în care am avut un jucător trimis la vestiare. Am avut șanse de a înscrie al treilea gol... La primul cartonaș galben, primit de Collins, a fost un fault de joc și eu nu-l acuz pe arbitru. La al doilea cartonaș, a fost prea aspru sancționat. Am jucat bine cu siguranta în prima oră, dar jocul dureaza 90 de minute si ar fi trebuit să reacționăm mai bine în 10 oameni și să ne apărăm rezultatul."

Alexandru Neata; img Daily Mail

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.