Welbeck: Toți jucăm unul pentru celălalt și asta este foarte important

Elvetia-Anglia-0-2București, 09 septembrie 2014. În Grupa E, a preliminariilor EURO 2016, Anglia câștigă partida cu Elveția, disputată luni pe stadionul St. Jakob-Park din Basel, datorită golurilor marcate de Welbeck in minutele 58 și 90.

Autorul celor două goluri pentru Anglia, atacantul Danny Welbeck, care evoluează la clubul Arsenal, a declarat după meci: Toți jucăm unul pentru celălalt și asta este foarte important

Antrenorul reprezentativei Angliei, Roy Hodgson a declarat: "Din primul minut al meciului am jucat ce ne-am dorit și ne-a prins bine. Întrucât primul gol a venit în repriza secundă, adversarul a întârziat cu adevărat să ne atace. După minutul 58, am devenit mai periculoși și am avut mai multe ocazii de a marca. Ne mai putem îmbunătăți jocul nostru"

Atacantul englez, Wayne Rooney, a declarat: "Știam că va fi greu împotriva Norvegiei miercuri, dar am știut, că cel mai important lucru a fost în seara asta și am rămas concentrați pe acest meci. Rezultatul constituie o performanță plină de bucurie."

Alexandru Neata

 

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.