București, 06 Noiembrie 2018

Voluntari-Dinamo 0-1│Dan Nistor: A fost o bucurie de nedescris în vestiar, practic ne-am dezlănțuit

Voluntari-Dinamo-0-1-et-14

Meciul de la Voluntari, dintre FC Voluntari și Dinamo, disputat luni, s-a încheiat cu victoria dinamoviștilor, scor 1-0, urmare a unui penalty dictat în ultimul minut de joc și transformat de Salomao. Brigada de arbitri, având la centru pe Popa Cătălin și ajutat la cele două linii de Avram Valentin și Urzică Vladimir, a greșit enorm în minutul 27 al meciului, atunci când nu au văzut și nu au acordat un penalty pentru gazde, la hențul în careu comis de Cooper.  

Fostul arbitru Cristi Balaj, prezent în studioul televiziunii Telekom, a comentat după meci, faza incriminată la neacordarea penalty-ului pentru FC Voluntari, dând vina pe o poziționare proastă a centralului Cătălin Popa, care nu avea cum să vadă hențul respectiv.

Cu cele trei puncte obținute, Dinamo evadează de pe locul retrogradabil, ocupă locul 9 și va pregăti cu alt moral derby-ul cu FCSB, care se va disputa duminică pe Arena Națională.

Mijlocașul echipei Dinamo, Dan Nistor, care a refuzat să bată penalty-ul, a declarat șa televiziunea Telekom, următoarele: „Din câte știu eu, este o regulă la fotbal, cel care obține penalty-ul nu trebuie să execute și de aceea am făcut acel semn că trebuie să bată Salomao și a fost bine, am câștigat trei puncte. A fost o bucurie de nedescris în vestiar, practic ne-am dezlănțuit, dar de mâine încolo ne va aștepta câteva zile foarte grele, pentru că duminică vom juca cu rivala de moarte. Ne dorim din tot sufletul ca după această victorie, Dinamo să renască și sper ca la meciul următor să avem suporterii de partea noastră, chiar dacă, eu îi înțeleg și pe ei că sunt nemulțumiți că nu suntem la rangul lor deocamdată, dar meciul următor sperăm să-l câștigăm și să-i aducem cât mai aproape de noi.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

CFR-v-Poli-Iasi-1-0-et-12

Citește și: CFR Cluj învinge Politehnica Iași, scor 1-0, după două reprize diametral opuse

Vineri, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, CFR Cluj a câștigat cele trei puncte puse în jocul cu Politehnica Iași...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X