București, 08 Septembrie 2015.

Vlad Chiricheș: "Rezultatul nu este ce ne doream, dar trebuie să luptăm până la capăt"

Romania-Grecia-0-0Luni, pe stadionul Arena Națională, România a terminat la egalitate cu Grecia, scor 0-0, în penultimul meci de acasă al preliminariilor EURO 2016. În ultimele trei partide, echipa condusă de pe bancă de Anghel Iordănescu nu reușește să marcheze, dar nici nu a primit gol.

Echipa Greciei, condusă de pe bancă de antrenorul Kostas Tsanas, a jucat degajat, fără nicio motivație, demonstrând că în viitorul apropiat își va reveni, la valoarea care a consacrat-o.

Deși Constantin Budescu, a început ca titular, a jucat mediocru, ratând singura mare ocazie a meciului, în minutul 17, atunci când a șutat pe colțul lung din 14 metri, portarul grec Mitroglou, respingând în ultimul moment cu piciorul din cădere.

Din minutul 64, Lucian Sânmărtean a fost introdus în locul lui Budescu, evoluând la fel de șters ca și Budescu.

Cu numai două șuturi pe spațiul porții pe toată durata partidei, România nu putea să obțină mai mult de la acest meci.

Fundașul Vlad Chiricheș, a declarat după meci la postul TV Digi Sport, următoarele: "Cu două puncte obținute în ultimele două meciuri, nu este ce ne doream, dar trebuie să luptăm până la capăt. Trebuie să scoatem maxim de puncte din următoarele meciuri și trebuie să ne concentrăm pe asta. Cred că și acum și la Budapesta, am controlat jocurile, dar n-am reușit să marcăm. Cred că este o chestiune de moment, cred că în următoarele jocuri, o să reușim să înscriem. Lucrul pozitiv din aceste jocuri este că nu am primit gol".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.