Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 26 Iulie 2016.

Vlad Achim: Mereu mi-am dorit să joc la acest nivel

Vlad Achim, mijlocas Steaua Marți, de la orele 21:00, Steaua joacă primul meci din turul 3 al preliminariilor Champions League, în deplasare cu Sparta Praga.

Luni, după antrenamentul oficial, antrenorul Laurențiu Reghecampf însoțit de mijlocașul Vlad Achim, de 27 ani, au susținut o conferință de presă.

Laurențiu Reghecampf a declarat pentru televiziunea Digi, următoarele: "Pentru noi, este un meci foarte important mâine. Am fost și am urmărit echipa Sparta Praga la ultimul meci amical pe care l-au avut aici, pe acest stadion. Am urmărit și parcursul lor de anul trecut din meciurile internaționale. Este o echipă foarte bună, bine organizată, cu jucători de valoare, care pot face diferența. Clar este, că am venit aici să facem un meci bun și să obținem un rezultat pozitiv".

Mijlocașul Vlad Achim, pregătit pentru debutul în cupele europene, a declarat: "Sunt de aceiași părere, că meciul este foarte important pentru noi, poate cel mai important din acest sezon și am venit pregătiți pentru a scoate un rezultat bun. Se poate spune că este meciul carierei pentru mine. De aceea am venit la Steaua, pentru meciuri de asemenea importanţă. Pot să spun că, mereu mi-am dorit să joc la acest nivel și mi-am obținut speranța că pot să ajung aici, iar acum, îmi doresc să fac și un joc bun şi echipa să meargă mai departe. Nu vreau să vorbesc foarte mult despre jucătorii Spartei, noi ne gândim la jocul nostru".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.