Viorel Moldovan a fost prezentat oficial la Rapid
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

Viorel Moldovan a fost prezentat oficial la Rapid

Viorel-Moldovan-2013Bucuresti, 20 septembrie 2013. Viorel Moldovan este noul antrenor al echipei FC Rapid preluând echipa din data de 19 septembrie. În cadrul unei conferințe de presă, organizată cu acest prilej la baza ProRapid, însoțit de Sichitiu și Pancu, a declarat:

"O să am presiune ca antrenor la Rapid. Exigenţa este enormă. Vin într-un moment destul de delicat când nu curge încă lapte şi miere. Sper să creez o emulaţie de a readuce echipa în prima ligă. Nu avem timp de pierdut, vreau promovarea din primul an. Rapidul este o echipă cu o istorie mare care obligă. Rapidul este un brand. De două zile vorbesc cu domnul Zamfir şi nu am tergiversat lucrurile. Nu ascund că am vrut să vin antrenor la Rapid. E momentul să dau şi eu ceva Rapidului, pentru că el mi-a oferit multe".

În continuare, Viorel Moldovan a mai spus: "Îmi doresc foarte mult ca Sandu Tăbârcă să rămână lângă mine. Este un om capabil, iar mingea este la el în teren. Nu ştiu dacă Marian Rada va accepta să-mi fie colaborator. Pe Pancu mă bazez foarte mult, este vocea mea din teren. I-am propus să-mi fie colaborator, dar a refuzat, a zis că vrea să se concentreze pe teren".

 "Lotul mai trebuie îmbunătăţit, mai este mult de muncă din punct de vedere tactic şi sunt convins că împreună cu 2-3 plombe, cu jucători de caracter, vor creşte şi cei tineri" a mai spus Mpldovan.

"Vio", face referire la situația financiară dificilă prin care trece Rapidul: "Vrem, nu vrem, tot la problemele financiare ajungem. Nu va fi uşor, dar am o ambiţie foarte mare de a reuşi. Asta este viaţa, sunt momente şi momente în viaţa unei echipe. Fără bani e foarte greu să faci faţă. Avem nevoie de susţinere financiară pentru a ajunge unde este Steaua acum. Sunt entuziast, dar în acelaşi timp va fi greu. Nu mă îmbăt cu apă rece, acum este momentul meu să antrenez Rapidul. Nu văd cum un club ca Rapid să falimenteze, deşi totul este posibil".

Preşedintele clubului FC Rapid, Grigore Sichitiu, a declarat cu această ocazie: "Cu Viorel Moldovan am o relaţie care durează de la 14 ani. Mă bucur că s-a întors unde a trăit momente deosebite în fotbalul românesc. E momentul ca fostele glorii să ajute clubul. De mâine va fi antrenor principal al echipei. Mai sunt câteva detalii de pus la punct cu avocaţii. Împreună cu Viorel Moldova şi Pancu sperăm să vină şi oameni de afaceri care sunt rapidişti. Să sperăm că începe o nouă perioadă pentru ca Rapid să revină cât mai repede în prima ligă. Acum li s-a întors un idol suporterilor".

Atacantul Daniel Pancu a declarat: "Mă bucur extrem de mult pentru venirea lui Viorel Moldovan. Sper să creeze acea emulaţie de care avem nevoie. Viorel Moldovan este familiarizat cu spiritul Rapidului şi sper să aibă acelaşi succes cu cel din perioada când era jucător".

Alexandru Neata

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash