Viorel Dinu: Avem cum să surprindem Steaua
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

Viorel Dinu: Avem cum să surprindem Steaua

SelymesBucuresti, 13 septembrie 2013. După două săptămâni de vacanţă, Săgeata Năvodari revine pe teren într-un meci de unu solist: în Ghencea, contra Stelei.

Elevii lui Tibor Selymes vor da piept cu echipa campioană chiar la Bucureşti şi ar trebui să plece cu şansa a doua, dar toţi sunt optimişti că vor putea să revină din Capitală cu un rezultat bun, care să însemne o „injecţie“ de moral înaintea meciurilor contra Coronei Braşov şi a Clujului.

„Fizic, suntem la acelaşi nivel ca Steaua, după felul în care am lucrat la munte. Campioana are cea mai bună echipă din România, cel mai bun lot, cel mai bun antrenor, dar asta nu înseamnă că mergem la Bucureşti să ne predăm şi că cedăm fără luptă. Vrem minim un punct, pentru că orice punct e important, dar cred că putem obţine chiar trei“, a declarat tehnicianul, care i-a aruncat şi mănuşa amicului său de pe banca Stelei.

„Dacă Reghe vrea să-şi odihnească titularii, eu îi zic să o facă. Avem surprize pregătite şi vom zâmbi la sfârşit“, a punctat Selymes.

„Pauza a venit la momentul oportun şi recunosc asta. Calitatea jocului scăzuse din cauza oboselii şi sufeream, în continuare, din cauza lipsei de omogenitate. Să nu uităm că acest grup de jucători a avut parte de maxim trei săptămâni de pregătire în comun şi că am mai adus jucători şi după startul sezonului, astfel că această pauză, plus cantonamentul montan efectuat, constituie un balon de oxigen şi un moment prielnic pentru a face reglajele necesare“, a declarat Tibor Selymes.

Atacantul constănţenilor, Viorel Dinu, s-a arătat încântat de şansa de a evolua, din nou, împotriva roş-albaştrilor, dar nu şi de faptul că adversarii vor să joace cu multe rezerve.

„Nu ne bucurăm deloc de faptul că Steaua a ales să-şi odihnească o parte dintre titulari. Dacă o vor face, bucureştenii vor juca mai bine, pentru că rezervele vor mereu să demonstreze ce pot. Nu ne este, însă, frică de Steaua, pentru că ştim că îi putem surprinde, iar mister are destule surprize pregătite pentru campioni“, a declarat şi Dinu.

Observator

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash