Viitorul-Gaz Metan scor alb, într-un meci din etapa a cincea
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

Viitorul-Gaz Metan scor alb, într-un meci din etapa a cincea

Viitorul-Gaz-Metan-0-0Bucuresti, 19 august 2013. După plecările lui Eric şi Breweld, Gaz Metan este printre codaşele Ligii 1, strângând numai 2 puncte în 5 meciuri disputate.

În partidă de ieri seară disputată cu Viitorul Constantă, pe terenul acesteia din comună Chiajna, ambele echipe s-au chinuit să marcheze.

Echipa patronata de Gică Hagi, a strâns şi ea tot două puncte dar în 4 meciuri jucate, resimţind plecările lui Gabi Iancu la Steaua şi a lui Denis Alibec împrumutat de Inter la Bologna.

Antrenorul echipei Gaz Metan, Cristi Dulca a declarat pentru site-ul Digisport.ro urmatoarele: “Când am sosit la echipă, obiectivul a fost locul 7, dar, după ce au plecat jucătorii pe care-i știți și am început campionatul așa cum s-a văzut, obiectivul nu mai poate fi același“.

Mijlocașul Ciprian Petre se gândeşte deja la partidă pe care o va disputa la Mediaş cu Steaua în etapa următoare, spunând: “Două puncte acumulate până acum sunt foarte puține, conștientizăm asta, dar, ce să facem? Mergem mai departe, sperăm să nu pierdem cu Steaua. Normal, că vom juca. Nu ne considerăm învinși, altfel de ce ne-am mai prezenta?“.

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash