Viitorul Constanța, la a treia victorie în deplasare în această ediție de campionat
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Viitorul Constanța, la a treia victorie în deplasare în această ediție de campionat

Tanase-Viitorul-ConstantaBucurești, 05 aprilie 2014. Viitorul Constanța a câștigat partida din deplasare cu SC Vaslui cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Tănase cu câteva minute înainte de fluierul final. Cu această victorie echipa finanțată de Gică Hagi, trece momentan pe locul 15 în clasament, dar lupta pentru rămânerea în Liga 1 continuă. Cele opt partide rămase de disputat vor fi adevărate finale pentru trupa Lui Hagi.

Gică Hagi, aflat în Turcia, unde a fost invitat pentru duminică, să dea lovitura de start în derby-ul Turciei, Galatasaray - Fenerbahce, a intervenit telefonic la Digi Sport după victoria echipei sale la Vaslui. Regele a spus: ”Este o victorie extrem de importantă, dar încă mai sunt multe puncte în joc, așa că noi ne vom bate așa cum trebuie pentru ele. Dacă vom juca așa cum am făcut-o în multe momente din acest meci cu Vasluiul, pentru că în altele am fost naivi, atunci ne va fi bine. Jucătorii mai au piciorul înghețat, dar trebuie să scape de trac. Noi le oferim oportunități celor tineri, suntem pe drumul cel bun."

Mijlocașul Cristian Daminuță al echipei Viitorul a declarat după meci: "E o victorie foarte importantă, venită într-un moment prielnic, fiindcă în ultima vreme am avut mai multe rezultate negative. Am trecut peste eșecul de acasă cu Timișoara, am reușit să facem un joc bun și să luăm cele 3 puncte. Nu știu dacă cei de la Vaslui ne-au luat de sus, fiindcă de obicei nu mă uit la adversari, ci la mine și la echipa mea. Sper să o ținem tot pe drumul acesta."

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash