Vidal: Suntem o echipă puternică
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Vidal: Suntem o echipă puternică

Juventus-Sampdoria-4-2București, 19 ianuarie 2014. Meciul dintre Juventus și Sampdoria, sa terminat 4-2 în favoarea lui Juventus, la sfârsitul unei curse spectaculoase și incitante, cu două echipe care au jucat deschis, reușind să câștige aplauze din partea publicului, dincolo de rezultatul final.

Cu 55 puncte acumulate, Juventus se află pe primul loc, cu 8 puncte mai mult față de AS Roma, care se află pe locul secund. Victoria de sâmbătă cu Sampdoria este a douăsprezecea consecutivă în Serie A pentru Juventus.

Golurile partidei disputate sâmbătă au fost marcate de Vidal, min 18 și min 41; Llorente, min 24; Pogba, min 78, pentru Juventus, respectiv Barzagli, min 38 și Gabbiadini, min 70 pentru Sampdoria.

Antrenorul lui Juventus, Antonio Conte, la finalul partidei câștigate de Juventus împotriva Sampdoria a declarat: "Astăzi am primit două goluri de la colț și trebuie să lucrăm la acest lucru, iar astăzi a fost într-adevăr probleme și nu a fost asa de bine. Intotdeauna am cerut o concentrație maximă la băieți." Despre Gabbiadini, Conte a spus: "Manolo este mereu sub observație, are calități, este în creștere de formă." Despre evoluția lui Pogba, Conte a spus: "În seara asta, Pogba ar fi putut juca mult mai bine. Nu glumesc! Am văzut pe Paul jucînd mult mai bine în alte meciuri."

VIDAL, autorul a două goluri pentru Juventus a declarat după meci: "Suntem o echipă puternică si cred că vom câștiga campionatul. Vrei să câștigăm și Cupa Italiei și Europa League."

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash