București, 25 Noiembrie 2016

Victorii importante în Grupele Europa League, pentru FC Steaua și Astra

Gabi-Tamas-nov-2016

Șumudică și Reghecampf, doi antrenori inspirați în partidele disputate joi în Grupele Europa League. Ambii au obținut victorii cu același scor 2-1, cu echipele lor, în partidele cu Austria Viena și respectiv Osmanlıspor. Asta înseamnă că se poate și mai bine! Ultimul examen al celor doi antrenori este pe 8 Decembrie, atunci când Astra va juca acasă cu AS Roma și FC Steaua va juca în deplasare cu Villareal. Ambele echipe au nevoie de victorii pentru a se califica în primăvara europeană!

În Grupa E, Astra ocupă locul 2 cu 7 puncte, în timp ce în Grupa L, cea mai strânsă grupă, locul 1, ocupat de Osmanlıspor, are 7 puncte, iar Steaua se află pe locul 4 cu 6 puncte, la fel ca și ocupantele locurilor 2 și 3, care au tot câte 6 puncte.

Autorii golurilor au fost: Momcilovic, '68 și Tamaș, '86 pentru Steaua, respectiv Ndiaye, '30, pentru Osmanlıspor; Florea, '79 ; Budescu, '88 (pen), au punctat pentru Astra, respectiv Rotpuller, '57, pentru Austria Viena.

Antrenorul echipei FC Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat la conferința de presă de după meci, următoarele: "Au fost două reprize total diferite, o primă repriză, unde eu sincer, nu-mi pot explica multe momente. Jucători cu mare experiență, jucători care au jucat foarte mult în echipa noastră, componenți ai Echipei Naționale, au evoluat cu foarte multe greșeli copilărești, pase, ieșeau cu mingea în aut. Ne-a lipsit foarte mult în prima repriză, încrederea. Primim gol pe o greșeală foarte mare."

"Mă bucur că în repriza a doua, prin schimbările pe care le-am făcut la pauză, ne-a dovedit că avem valoare, avem potențial, putem juca de la egal la egal cu echipele puternice și mă bucur că am câștigat trei puncte. Cred eu, că acest lucru trebuie să-l facem și în campionat, în continuare. Trebuie să intrăm în contact cu adversarul, să alergăm și să muncim mai mult. De multe ori suntem prea lejeri, avem prea mare încredere. Trebuie să ne gândim la viitorul meci cu Villareal, care va fi foarte important", a mai spus Reghecampf.

Autor, Alexandru Neață