București, 31 Mai 2018

Victorii categorice ale CSA Steaua și Academia Rapid în etapa a 2-a din play-off-ul Ligii a 4-a

Faza-meci-Rapid-Dinamo-4-0

Miercuri, în cuplajul de pe stadionul Giulești, CSA Steaua a câștigat partida cu FC Tricolor, scor 6-0, în timp ce Academia Rapid a învins CS FC Dinamo cu scorul de 4-0 și se așteaptă derby-ul din 03 Iunie,dintre Academia Rapid și CSA Steaua, dar nu se cunoaște nici până la această oră stadionul pe care se va disputa.

După două etape, în clasamentul play-off, conduce Academia Rapid, cu 9 puncte, fiind urmată de CSA Steaua, cu 6 puncte. CS FC Dinamo și FC Tricolor au câte un singur punct. De precizat că, Academia Rapid se poate califica pentru barajul de promovare, având două variante, egal sau victorie în partida cu CSA Steaua. Având în vedere și criteriul golaverajului, la egalitate de puncte, CSA Steaua se poate califica în cazul unei victorii, la o diferență de două goluri.

Cele două echipe, Academia Rapid și CSA Steaua, se vor mai întâlni încă o dată, pe 09 Iunie, în finala Cupei României pe București.

Atacantul echipei CSA Steaua, Florin Răsdan, a declarat după victoria cu FC Tricolor, la televiziunea Telekom, următoarele: „Nu se punea problema de emoție în seara aceasta, trebuia să avem atitudine, ceea ce în meciul cu Dinamo nu am avut. Mai știam că trebuia să câștigăm acest meci pentru a mai avea șanse la promovare. Am făcut un meci bun, am avut atitudine. Ultima partidă, indiferent unde se va juca, mergem să ne facem treaba și să reușim să promovăm.”

Fundașul echipei Academia Rapid, Ionuț Voicu, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, a declarat după victoria cu Dinamo, la tleviziunea Digi, următoarele: „Cred că este o victorie meritată, după un meci greu. Am alergat foarte mult și de acum trebuie să ne odihnim, pentru că ne așteaptă un meci greu, pe care sper să-l câștigăm. Suntem echipa mai valoroasă, la fotbal se poate întâmpla orice și trebuie să fim foarte atenți.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Faza-meci-Craiova-FCSB-0-1

 

Citește și: După victoria echipei FCSB la Craiova, campioana se va decide în ultima etapă de play-off

Luni, în ultima partidă a etapei a 9-a din play-off, FCSB câștigă în deplasarea de la Craiova, scor 1-0, prin golul marcat de Teixeira...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, a adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date

Am înțeles

Pentru detalii