București, 09 Octombrie 2016

Victorie prețioasă obținută de România în meciul cu Armenia, din deplasare, scor 5-0

Prin victoria mare, obținută sâmbătă de România în meciul cu Armenia, scor 5-0, din grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale, Rusia 2018, iubitorilor fotbalului din țara noastră le-a mai venit o rază de speranță, în privința calificării la turneul final.

Pe stadionul din Yerevan, totul a început nesperat de bine pentru elevii lui Christoph Daum, în minutul 4, când am beneficiat de un penalty și de eliminarea mijlocașului armean, Gor MALAKYAN, care a comis henț pe linia porții. Bogdan Stancu a transformat lovitura de pedeapsă și a deschis seria celor 5 goluri.

În minutul 30, România avea deja un 4-0, liniștitor pe tabela de marcaj, datorită golurilor înscrise de Adi Popa, minutul 10, Răzvan Marin, minutul 12 și Nicolae Stanciu, minutul 29. Al 5-lea gol a fost marcat de Alexandru Chipciu, minutul 59.

Cel mai frumos gol, a fost cel al lui Nicolae Stanciu, mingea a lovit bara transversală înainte să intre în plasă, iar golul lui Răzvan Marin, șut imparabil, din afara careului, îi aduce acestuia multă încredere pentru meciurile următoare, mai ales că a fost meciul de debut al său, la Echipa Națională.

În celelalte meciuri ale grupei E, disputate sâmbătă, Muntenegru a învins Kazahstan, scor 5-0 și Polonia-Danemarca, scor 3-2. În clasament după două etape, conduc România, Muntenegru și Polonia cu câte 4 puncte, urmate de Danemarca (loc 3), 3 puncte. Kazahstan, cu un punct se află pe poziția a 5-a, iar Armenia ocupă ultimul loc, cu 0 puncte.
 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Publicitate