București, 24 Octombrie 2015.

Victorie prețioasă în deplasare a Concordiei, scor 1-0, cu CSMS Iași

CSMS_Iasi-Concordia-0-1După dușul rece de acasă, din prima etapă a returului, cu echipa de pe primul loc, Astra, Concordia Chiajna a reușit să se mobilizeze exemplar și să se întoarcă cu toate punctele de la Iași.

Cu un minut înainte de pauză, jucătorilor lui Cornel Țălnar, li se refuză un penalty, atunci când Florin Purece este faultat în careu de Mădălin Ciucă.

Sigurul gol al meciului disputat vineri pe stadionul Emil Alexandrescu, în meciul de deschidere al etapei a 15-a, a fost marcat de Bruno Madeira în minutul 64, cu contribuția esențială a celui mai bun jucător de pe teren, Florin Purece.

CSMS Iași, a terminat meciul și învinsă și în 10 jucători, urmare a eliminării lui Ionuț Voicu, cu patru minute înainte de fluierul final, pentru cumul de cartonașe galbene, luate în decurs de 1 minut.

Cornel Țălnar, tehnicianul echipei Concordia, a spus după meci la postul TV, Digi Sport, următoarele: "Această victorie a venit în urma unui joc foarte bun și sperăm să ne dea încredere pe mai departe. În meciul cu Astra, de joc am fost mulțumit în special, dar nu de rezultat, pentru că am dominat jocul în marea majoritate, am luat două goluri pe niște greșeli. Oricum, victoria de astăzi sper să le dea aripi jucătorilor, să le dea încredere și să privim cu optimism ce se va întâmpla în continuare".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.