București, 20 Octombrie 2015.

Victorie pentru Pandurii, scor 3-1, cu Poli Timișoara

Pandurii-Timisoara-3-1Pandurii Tg. Jiu a câștigat meciul de pe terenul propriu, disputat luni, la Drobeta Turnu Severin, cu Poli Timișoara, scor 3-1, din prima etapă a returului Ligii 1.

Cristian Săpunaru a deschis seria celor 3 goluri ale gazdelor, în startul partidei, cu un șut frumos cu capul. Ioan Hora urma să facă dubla, în minutele 8 și 35 și să devină astfel golgheterul campionatului, cu 8 goluri.

Golul oaspeților, a fost marcat de Dorin Goga, pe finalul primei reprize, cu un șut bine plasat cu capul. Tot Goga, a mai avut situații de gol în minutele 26 și 42.

Prin victoria obținută, Pandurii a obținut cele trei puncte și un loc pe podium, cu 26 puncte, la egalitate cu Steaua și FC Viitorul, despărțite de golaveraj.

Cristi Săpunaru, autorul primului gol, a declarat după meci, la postul TV Digi Sport, următoarele: "Sunt fericit că am marcat, dedic golul soției și fetei mele, pentru că tot timpul se află lângă mine. Dedic golul echipei, pentru că sunt niște băieți minunați. Oricine înscrie, ne ajută să ne îndeplinim obiectivul cu această echipă. În meciul de azi, a fost prima repriză în totalitate a noastră, iar a doua a lor. Au avut și ei destul de multe ocazii. Rezultatul este echitabil, noi fiind echipa mai bună".

Antrenorul echipei Pandurii, Edi Iordănescu a declarat: "Trecem printr-o bună perioadă și trebuie să avem capacitatea să ducem ritmul ridicat până la finalul campionatului. Ne-a fost un pic teamă, că pauza mare, putea să-și pună amprenta asupra formei bune pe care o traversam. Au fost două reprize total diferite, prima în care am făcut exact ce trebuia, mai puțin după marcarea golului al treilea. Ne-am pierdut puțin concentrarea și asta este echivalent cu pierderea organizării de joc și asta a făcut ca să primim gol. În repriza a doua, a fost una care nu m-a mulțumit. Acea relaxare trebuia să o folosim în favoarea noastră, nu mai aveam presiune, trebuia să jucăm, să punem minge jos și nu să cedăm inițiativa".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.