București, 03 Decembrie 2018

Victorie pentru FCSB, scor 2-1 cu Gaz Metan, într-o partidă a etapei a 17-a, din Liga 1

FCSB-Gaz-2-1-et-17

FCSB a disputat Duminică, meciul de acasă, jucat la Pitești, împotriva echipei Gaz Metan, pe care a reușit să o înfrângă, scor 2-1 și să-și mențină distanța de două puncte față de ocupanta primei poziții din clasament, CFR Cluj.  

Meciul a fost unul de mare angajament, mai ales că s-a disputat la o temperatură negativă, lucru care nu a împiedecat pe cei aproape 3500 de spectatori piteșteni să fie prezenți la meci și să susțină formația antrenată de piteșteanul Nicolae Dică.

Centralul Ovidiu Hațegan a acordat două cartonașe roșii, câte unul la fiecare echipă, mai întâi Ivanov a fost eliminat în minutul 38, pentru cumul de cartonașe galbene, iar din tabăra FCSB, Olimpiu Moruțan a fost eliminat la trei minute după ce fusese introdus în teren, pentru fault asupra lui Constantin, primind direct cartonașul roșu.

Pentru FCSB, Man a deschis scorul, în minutul 41, iar Tănase a transformat un penalti, obținut tot de el, în minutul 53. Pentru Gaz Metan, a marcat Fortes, în minutul 63, atunci când FCSB era în superioritate numerică.

În etapa următoare, intermediară, FCSB va întâlni miercuri în deplasare formația SEPSI OSK, iar Gaz Metan, va avea un meci tot așa de greu cum l-a avut cu FCSB, de data aceasta acasă, cu FC Viitorul, ambele echipe ocupă câte un loc de play-off.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Romania-U21-v-Belgia-U21-scor-3-3

Citește și: Meci amical│România- Belgia, selecționate U21, scor final 3-3

Joi la Cluj, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, selecționatele U21, ale României și Belgiei, două echipe calificte deja la turneul final din Italia,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X