Victorie meritată a României în partida cu Ungaria de pe Național Arena
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

Victorie meritată a României în partida cu Ungaria de pe Național Arena

Ciprian-Marica-2013Bucuresti, 07 septembrie 2013. Naționala României a reușit o victorie categorică cu 3-0 împotriva Ungariei. Partida din preliminariile World Cup 2014, disputată ieri seara pe Național Arena, a arătat o altă față a României, mult mai dornică de victorie, mult mai matură, știind că un rezultat nefavorabil ar fi scos-o din meciurile de baraj care se vor organiza în noiembrie a.c.

Fanii echipei Ungariei, sosiți in număr de câteva mii au produs scandal și dezordine, încă de la sosirea în Gara de Nord, continuînd în Centrul vechi și pe strazile din preajma stadionulu. Jandarmeria a trebuit să folosească aproape tot arsenalul din dotare pentru a restabili ordinea.

După meci, Victor Piţurcă a declarat următoarele: "Ceea ce ne-am propus am realizat. O victorie de care aveam mare nevoie pentru locul doi care să ne ducă la baraj. Când câştigi de o asemenea manieră, pot spune că am făcut totul aproape perfect. Nu pot fi fericit foarte mult şi nu pot savura această seară, pentru că urmează un alt meci dificil. Câştigând meciul cu Turcia, în proporţie de 95 la sută suntem la baraj. Vreau să le mulţumesc şi să-i felicit pe jucători şi mulţumesc publicului. Fanii ne-au susţinut din primul până în ultimul minut, cu excepţia începutului, când l-au înjurat pe preşedintele Sandu. Asta ne poate afecta. Aşteptăm cu încredere următorul meci, avem timp să-i aducem pe jucători la un nivel psihic şi fizic corespunzător. Va fi foarte greu după o asemenea victorie. Turcia îşi joacă ultima şansă la Bucureşti, iar dacă nu vor fi concentraţi, nu ne aşteaptă nimeni, pentru că Turcia este echipă imprevizibilă".

Ciprian Marica autorul primului gol și al unei pase de gol pentru Pintilii, a declarat: "Sunt mândru că sunt român în această seară, că îmbrac tricoul echipei naţionale şi că reprezint România. Sunt mândru că am făcut o Românie fericită în această seară. Stadionul a fost fantastic, suporterii au simţit că aveam nevoie de ei. Sunt foarte fericit, nu ne aşteptam la un asemenea rezultat, dar cred că mai puteam marca. Nu am dat nicio şansă adversarului, am jucat excelent, am arătat voinţă, dăruire, am demonstrat că vrem să mergem la baraj, să ne calificăm la Mondiale. E greu să mă gândesc acum la meciul cu Turcia, sunt foarte fericit de realizarea din acastă seară. Ne va fi oricum foarte greu, dar sunt sigur că suporterii vor fi din nou alături de noi. România are nevoie de ei. Gazonul a fost impecabil. Nu ştiu ce incidente au fost înaintea meciului, eu ştiu că România a câştigat cu 3-0".

Marți seara, pe același stadion, România va întâlni selecționata Turciei, urmând ca în luna octombrie să dispute ultimile două meciuri din Grupa D, unul în deplasare cu Andorra și celălalt acasă cu Estonia.

Alexandru Neață

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash