București, 25 Martie 2018

Victorie meritată a României în deplasare, în meciul amical cu Israel, scor 2-1

Nicolae-Stanciu-gol-cu-Israel

Sâmbătă, în primul meci al anului 2018 pentru tricolori, disputat în deplasare cu Israel la Netanya, s-a încheiat cu victoria României, scor 2-1. Marcatorii au fost Nicolae Stanciu, minutul 64 și George Țucudean pentru România, respectiv, Tomer Hemed, minutul 60, pentru Israel.

Echipa reprezentativă a Israelului, cu un antrenor provizoriu pe bancă, nu trece printr-o perioadă foarte bună, a câștigat un singur meci în ultimele opt partide internaționale disputate și acela cu Lichtenstein.

Autorul primului gol al României, Nicolae Stanciu, a declarat după meci la televiziunea PRO X, următoarele: „Mă bucur că am reușit să câștigăm, era important pentru noi, pentru moralul nostru, întrucât ne va aștepta un meci mult mai greu acasă cu Suedia. De obicei, când am mingea la 20 metri, la 16 metri de poarta adversă, mereu încerc să șutez și cred că este una din calitățile mele și mă bucur că am marcat. Îmi place foarte mult să trag la poartă când am ocazia, nu la fel de des ca înainte, pentru că în unele meciuri joc pe o poziție mai retrasă.”

„A fost un teren senzațional de bun și cred că orice fotbalist și-ar dori să joace pe o asemenea suprafață. Este al 20-lea meu joc la Echipa Națională și sunt foarte mândru de lucrul acesta. Majoritatea golurilor mele le dedic viitoarei mele soții, dar și pentru bunica mea, pentru familie”, a spus în încheiere Nicolae Stanciu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii