Fotbal flash-Welcome to my website

 

Victorie meritată a României, în amicalul cu Danemarca

Claudiu-Keseru-amical-DanemarcaBucurești, 19 Noiembrie 2014. Reprezentativa României a jucat marți pe stadionul Arena Națională un amical cu reprezentativa similară a Danemarcei, la capătul căruia, a reușit o victorie de palmares, 2-0, prin golurile marcate de Claudiu Keșeru.

Site-ul oficial al Federației de fotbal din Danemarca, menționează faptul că, acest meci a fost al 800-lea meci din istoria echipei reprezentative a Danemarcei, încheiat cu eșec, iar cele două goluri marcate de Keșeru la începutul reprizei secunde au fost cruciale.

Pe site-ul danez, se mai menționează că, în ciuda unui bun început de repriză secundă a danezilor, românii au luat avantaj. Alexandru Chipciu a centrat de pe partea stângă la Claudiu Keserü, care a driblat portarul Stephan Andersen și a marcat pentru 1-0.

La 4 minute după deschiderea scorului, Alexandru Maxim a ratat o ocazie pentru 2-0, portarul Stephan Andersen la salvat.

Claudiu Keserü a marcat pentru la 2-0, primind mingea la 4-5 metri în afara careului și nu a stat prea mult pe gânduri, șutând în colțul opus al porții lui Stephan Andersen.

După cele două goluri ale lui Keseru, meciul a scăzut un pic în ritmul. România părea foarte încântată cu scorul de 2-0, și Danemarca au părut oarecum șifonată de cele două goluri primite rapid.

Prin urmare, confruntarea sa încheiat cu o victorie 2-0 a românilor, o victorie care a fost rezultatul a câtorva minute eficiente - dar în concluzie, se menționează pe site-ul danez, a fost o victorie meritată pentru România!

România a evoluat în următoarea formație: Pantilimon - Papp (Luchin '80), Chiricheş (Moţi '70), Gardoş, Raţ - Hoban, Prepeliţă (Pintilii '84) - Enache (Ad. Popa '46), Maxim (Bicfalvi '64), Sânmărtean (Chipciu '46) - Keşeru.

Alexandru Neata/ img Dolce Sport

 

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.