Victorie la Nuremberg pentru Werder
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Victorie la Nuremberg pentru Werder

Nurnberg-WerderBucurești, 09 martie 2014. Partida dintre FC Nürnberg și Werder Bremen, din cadrul etapei a 24-a din Bundesliga, încheiată cu victoria oaspeților cu scorul de 2-0, reprezintă o adevărată gură de oxigen pentru Werder, cu privire la evadarea din zona de retrogradare.

A fost o victorie deosebit de importantă pentru Werder Bremen, în primul pentru că FC Nürnberg a pierdut și rămâne pe locul 14 cu 23 puncte, în timp ce Werder urcă pe locul 11 cu 28 puncte. Bremen a trebuit să muncească din greu pentru succesul său, motivul principal fiind grijile mari pentru evitarea retrogradării.

Bremen a câștigat cu 2-0 ( 1-0 ), datorită golurilor marcate de Franco Di Santo (minutul 40) și Philipp Bargfrede (68), având după acest rezultat opt puncte mai mult față de ocupanta locului 16.

Atacantul echipei Nürnberg, Josip Drmic a declarat faptul că a fost dezamăgit: " Am riscat prea puțin, am jucat prea puțin pe atac, în timp ce Bremen a fost mai combativă, mai puternică și a fost foarte sigură."

Pe finalul meciului, a avut loc o fază curioasă: Hunt a căzut în suprafața de pedeapsă după contactul cu apărătorul lui Nürnberg, Javier Pinola. Arbitrul Manuel Graefe a dictat penalty, pentru ca apoi Hunt a recunoscut că nu a fost faultat, iar arbitrul Graefe și-a schimbat decizia. Hunt a declarat la postul de televiziune Sky următoarele: "Din instict, m-am înșurubat și am vrut să provoc faultul. Asta a fost o greșeală. M-am luptat un pic cu mine, dar nu am vrut să câștigăm un joc astfel."

Au evoluat formațiile:

Nürnberg: Raphael Schäfer ( 46 Rakovski ) - Angha, Petrak, Pinola, Plattenhardt - Campana ( 76 Colak ), Frantz - Mak ( 63 Pekhart ), Kiyotake, Hlousek - Drmic.

Bremen: Wolf - Ignjovski ( Fritz 80 ), Prödl, Lukimya, Caldirola - Bargfrede - Junuzovic, Obraniak ( Gebre Selassie 72 ) - Hunt - Petersen ( 60 Makiadi ), Di Santo.

La meci au asitat un număr de 40608 spectatori.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash