București, 02 Aprilie 2019

Victorie importantă pentru Dunărea Călărași, în deplasare cu FC Botoșani, scor 2-1

../Imagini-003-2019/Botosani-Dunarea-1-2

Luni, într-un meci din play-out, disputat la Botoșani, în cadrul etapei a 3-a, echipa condusă de pe bancă de Dan Alexa, a reușit să se întoarcă cu toate punctele puse în joc, extrem de importante pentru evitarea retrogradării.

Mai întâi, FC Botoșani reușise deschiderea scorului, în minutul 7, prin Laurențiu Buș, iar meritul jucătorilor din Călărași, a fost acela că nu au cedat și au reușit să răstoarne rezultatul, urmare a golurilor marcate de Gabi Iancu, minutul 33 și Ammari, minutul 56. Trebuie precizat că mijlocașul echipei Dunărea, Mendy, a avut o mare ocazie de a ridica scorul la 3-1, în minutul 60, atunci când a reluat din vole din interiorul careului, mingea lovind stâlpul porții lui Pap.

Cu trei minute înaintea finalului de joc, echipa Dunărea a evoluat în 10 oameni, datorită eliminării fundașului Dobrosavlevici, pentru încasarea celui de-al doilea cartonaș galben.

După acest rezultat, Dunărea Călărași se situează pe al doilea loc retrogradabil și este la două puncte de locul de baraj, ocupat de Hermannstadt și la 4 puncte de evitarea retrogradării, loc ocupat de FC Botoșani.

Autorul primului gol din lovitură liberă, al echipei Dunărea, Gabi Iancu, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Mă bucur că am luat trei puncte meritate și ne așteaptă, după părerea noastră, o finală cu Voluntari (ce se va disputa la Călărași în etapa următoare). Față de meciul cu Iași, pe care l-am pierdut, astăzi ne-am luptat mult mai mult, până la final și am învățat din greșeala din acel meci. Suntem mai multe echipe care se luptă pentru retrogradare. Botoșaniul are echipă bună, n-au jucat foarte bine astăzi, dar sunt sigur că vor fi ambițioși și ne vom bate pentru locurile respective, cel puțin 3-4 echipe.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/FCSB-Viitorul-1-2

 

Citește și: Meci cu garda jos pe Arena Națională, FCSB pierde cu FC Viitorul, în prima etapă de play-off, scor 1-2

Luni, pe Arena Națională, în ultima partidă a etapei a 1-a, din play-off, FCSB a ratat cât pentru un campionat întreg și a pierdut cu FC Viitorul, scor 1-2,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X