București, 03 Octombrie 2019

Victorie cu emoții pentru Liverpool, împotriva echipei Salzburg, într-un meci al grupei E, din UCL

../Imagini-008-2019/Liverpool-Salzburg

Miercuri, pe Anfield Stadium din Liverpool, într-o partidă din grupa E, a Champions League, între Liverpool și formația austriacă Salzburg, victoria a revenit formației britanice, cu scorul de 4-3.

Golurile echipei Liverpool au fost marcate de Mané, '9; Robertson, '25 și Salah, '36, '69, în timp ce pentru Salzburg, au marcat Hwang, '39; Minamino, '56 și Haaland, '60.

Cu antrenorul Jürgen Klopp pe bancă, Liverpool a condus pe tabelă până în minutul 39, cu scorul de 3-0, iar jucătorii au făcut inexplicabil pasul înapoi, dând-ule posibilitatea austriecilor să egaleze și numai jocul strălucit al lui Mohamed Salah, care a realizat o dublă în acest meci, a reușit să facă diferența și să marcheze golul victoriei, cu 20 minute înaintea finalului de joc.

Antrenorul echipei Liverpool, Jürgen Klopp, a declarat după victoria cu Salzburg, scor 4-3, conform L'Equipe, următoarele: „Nu sunt supărat cu nimic după acest gen de meci. Am jucat bine și apoi am luat câteva decizii proaste, despre cum ar fi trebuit să înțelegem jocul. Dar am reușit să marcăm un gol foarte important și foarte frumos. Nu credem că vom câștiga toate meciurile Ligii Campionilor acasă cu 6 sau 7 la 0. Vrem doar să câștigăm meciurile, deci totul este în regulă. Au marcat două goluri atunci când nu ne-am apărat, dar nu voi intra în detalii. Principala noastră greșeală a fost că am pierdut controlul jocului timp de câteva minute și nu ar fi trebuit să se întâmple. Nu am mai avut o abordare colectivă a meciului și în fotbal, asta complică viața. Această grupă este foarte dificilă, dar acum suntem la câștigarea primelor noastre trei puncte." 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-007-2019/Viitorul-Gaz-4-1

 

Citește și: FC Viitorul învinge Gaz Metan, scor 4-1, într-una din cele mai frumoase partide ale campionatului

Luni, în ultima partidă a etapei a 9-a, disputată la Ovidiu, FC Viitorul a câștigat împotriva echipei Gaz Metan, cu scorul de 4-1, mult prea sever față de aspectul jocului...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X