../Imagini-04-2020/Bremen-Leverkusen-1-4.jpg

Victorie clară pentru Leverkusen în deplasare cu Bremen, în ultima partidă a etapei a 26-a

București, 19 Mai 2020

Cu scorul de 4-1 a învins Leverkusen în partida disputată luni în deplasare cu Bremen, pe stadionul Weserstadion, urmare a unui joc pragmatic al elevilor lui Peter Bosz. Urmare acestui rezultat, Leverkusen rămâne în continuare pe locul 5 al clasamentului, cu 50 puncte, în timp ce Bremen, ocupă locul 17, retrogradabil direct.

Cei mai buni jucători de pe teren au fost mijlocașul echipei Leverkusen, Kerem Demirbay, autorul ultimului gol, cu o scăriță peste portarul Pavlenka, din minutul 78 și al unei pase de gol în minutul 33, pentru golul de 2-1, marcat de Kai Havertz (cel de-al doilea jucător remarcat), care a mai reușit și primul gol al meciului în minutul 28, din centrarea lui Moussa Diaby. Mitchell Weiser, a punctat pentru scorul de 3-1, min. 61, din centrarea lui Moussa Diaby. Golul de onoare al gazdelor, a fost marcat de Theodor Gebre Selassie, în minutul 30, cu o deviere din 8 metri, din centrarea lui Leonardo Bittencourt.

În etapa următoare, Leverkusen are un meci important, în deplasare cu Mönchengladbach, echipă ce se află pe locul 3, cu 52 puncte. Echipa care va învinge, își va asigura un final de campionat mai liniștit, în sensul că, va avea șanse mari să rămână pe un loc de Champions League, pentru ediția viitoare a cupelor europene.

Reacții după meci:

Kerem Demirbay a fost mulțumit de obținerea celor trei puncte după fluierul final, declarând cpnform site-ului oficial al clubyului Leverkusen, următoarele: „Cu siguranță am vrut să câștigăm acest joc și am făcut asta foarte bine. A fost un meci minunat și o realizare foarte impresionantă a noastră”. Autorul dublei, atacantul Kai Havertz s-a arătat mulțumit de victorie, declarând conform aceleiași surse: „Sunt foarte fericit. Nu am greșit de multe ori și am meritat să câștigăm. Acum vrem să continuăm sâmbătă la Mönchengladbach".

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X