București, 05 Februarie 2019

Victorie clară a echipei Dinamo, cu Politehnica Iași, insă șansele de a prinde un loc de playoff sunt minime

../Imagini-001-2019/Dinamo-Iasi-3-0

Luni, în ultima partidă a etapei a 22-a, disputată pe stadionul Dinamo, echipa antrenată de Mircea Rednic, a dispus cu scorul de 3-0,de Politehnica Iași, însă șansele de a mai prinde un loc de playoff sunt doar matematice.   

Cu noile achiziții, Dinamo arată altfel, față de echipa care a evoluat în prima parte a sezonului. Cele trei goluri realizate de Mattia Montini, minutele 7 și 69 și de Daniel Popa în minutul 90+2, readuc speranța în tabăra dinamovistă și chiar dacă vor evolua în playout, Mircea Rednic va avea posibilitatea să-și cristalizeze o formulă de echipă pentru viitorul sezon.

Cei mai buni jucători dinamoviști, au fost atacanții Mattia Montini, Daniel Popa și mijlocașul Dan Nistor. La Politehnica Iași se simte lipsa din atac a lui Andrei Cristea, după plecarea la Universitatea Craiova. Cei rămași, nu au experiența necesară, pentru a putea să se ridice la nivelul acestuia.

Tehnicianul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat după victoria obținută cu Politehnica Iași, la televiziunea Telekom, următoarele: „A fost un joc bun. Am pus presiune încă din prima repriză, am reușit să înscriem, ne-am creat câteva ocazii iar per ansamblu, cred că este o victorie meritată. Mulți nu cunoșteau echipa noastră și pe mulți i-am surprins, dar trebuie să rămânem modești și realiști, pentru că sunt mulți jucători noi, am terminat meciul cu 7 jucători care au venit acum. Ne-am mișcat destul de bine, echipa a fost omogenă, se cunoșteau. Am făcut două-trei schimbări în echipa de start, a mers foarte bine. Băieții au înțeles ce le-am transmis. Acum vor fi laude la adresa lor și a echipei. Noi avem un drum lung și greu de parcurs. Încă mai sunt jucători care nu sunt d.p.v. fizic pregătiți și sunt sigur că Dinamo, o să arate mult mai bine.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Casemiro-si-Modric

Citește și: Real Madrid învinge Sevilla, scor 2-0, într-un meci decisiv pentru poziția a 3-a, din La Liga

În fața a peste 68000 de spectatori, pe Santiago Bernabéu, Real Madrid a reușit o victorie prețioasă, scor 2-0 cu Sevilla și totodată...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X