Megamenu for Bootstrap
 


București, 17 Iulie 2017

Victorie chinuită a FCSB-ului, scor 2-1 cu FC Voluntari, în prima etapă

FCSB-Voluntari-2-1-etapa-1

În fața a peste 10000 de fani, FCSB a obținut o victorie chinuită cu FC Voluntari, în partida disputată Duminică pe Arena Națională, scor 2-1. Golul victoriei a venit în minutele de prelungire ale meciului, autor Denis Man, din recentrarea cu capul a lui Teixeira.

Echipa FCSB, a deschis scorul în minutul 34, dintr-un penalty scos de Florin Tănase și transformat de Constantin Budescu. Cei de la Voluntari, contestă ușurința cu care s-a acordat penalty-ul de centralul George Găman.

Ilfovenii au reușit să egaleze prin Adrian Bălan, în minutul 55, pe un contraatac. Imediat după ce au fost egalați, FCSB a avut o mare ocazie de a prelua conducerea scorului, prin Denis Man, care a șutat din mijlocul careului, mingea lovind bara transversală!

O altă fază care i se impută lui George Găman, a fost cea din minutul 29, atunci când Ovidiu Popescu a primit numai cartonașul galben, după o intrare dură asupra lui Laurențiu Marinescu.

Budescu a fost de departe cel mai bun jucător de pe teren în prima repriză, pentru ca în cea de-a doua parte a meciului, evoluția sa a fost mai ștearsă. În minutul 23, Budescu putea marca direct din corner, dacă portarul Balauru, nu respingea cu o intervenție senzațională de pe linia porții.

Denis Man, autorul golului victoriei echipei FCSB, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Este o bucurie imensă, am muncit pentru asta și este bine că a ieșit cum mi-am dorit. Speram până la capăt în minutele care mai rămăsese din partidă. Asta este, am ratat în cele două faze, dar este bine că, în cele din urmă am reușit să înscriu și să câștigăm cele trei puncte. La fiecare meci, vreau să-mi fac treaba cât mai bine și să-mi ajut echipa. Sincer, mai credeam în golul victoriei, pentru că este bine să crezi până în ultimul minut, așa cum s-a întâmplat și astăzi. Vreau să dedic această victorie familiei mele, care m-a susținut și lui Nic (Nicolae Dică).”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii