București, 04 Februarie 2018

Victorie chinuită a FCSB cu Gaz Metan, scor 2-1, după ce gazdele au trimis de trei ori în bară!

Gaz-FCSB-1-2-et-23

Gaz Metan a fost la un pas să producă cea mai mare surpriză a etapei a 23-a, pe teren propriu, în partida disputată sâmbătă cu FCSB și încheiată cu scorul de 2-1 în favoarea bucureștenilor.

Primul gol al FCSB a fost făcut cadou de Chamed, care l-a lovit în careu cu piciorul în fund pe Budescu, la o fază care nu anunța mare lucru, acordând-use penalty nesperat pentru FCSB și transformat de Budescu.

Al doilea gol al FCSB și primul pentru Denis Alibec, după 23 de etape, este unul controversat, întrucât arbitrul Adrian Comănescu a lăsat să se bată o lovitură liberă pentru FCSB cu aproximativ 5 metri mai aproape de poarta lui Greab, față de locul producerii faultului.

În minutul 15, Olaru a trimis mingea în stâlpul porții, atunci când scorul era 0-0. Peste aproximativ un sfert de oră, Chamed execută o lovitură liberă, iar portarul Andrei Vlad respinge în bara transversală. A treia bară a celor de la Gaz Metan a fost în minutul 69, atunci când același Chamed a trimis din lovitură liberă în bara transversală, atunci când FCSB conducea cu 2-0.

Fundașul Ionuț Larie a fost depășit de nenumărate ori de adversarul direct Olaru și tot el a deviat cu capul în propria poartă, mingea trimisă de Neagu spre poarta lui Vlad, în minutul 79.

Finanțatorul Gheorghe Becali, într-o intervenție telefonică după meci la televiziunea Digi, a spus despre atacantul Florin Tănase că „aleargă numai pe lângă adversar” și că nu are nevoie de alergători în echipă, ci de jucători de fotbal care trebuie să mai și deposedeze.

Cu acest rezultat, FCSB trece provizoriu pe prima poziție a clasamentului cu 50 puncte, în timp ce Gaz Metan rămâne pe locul 13, cu 15 puncte și cu mari șanse să scape de retrogradare după play-out, ca urmare a jocului, total schimbat în bine față de ultima perioadă a anului trecut și noilor achiziții.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

loading...

 

 

Comentarii:

Publicitate  

Publicitate

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii