București, 12 Mai 2019

Victorie categorică a FCSB în deplasare, cu Sepsi OSK, scor 5-1, dar mai are speranțe la titlu

../Imagini-004-2019/Mihai-Roman

Sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, FCSB a obținut o victorie clară, scor 5-1, într-o partidă a etapei a 9-a și se află la două puncte în spatele CFR, în lupta pntru titlul de campioană.

Pentru Sepsi, a marcat Mensah în minutul 74, în timp ce golurile echipei FCSB au fost realizate de Ioan Hora, minutul 6; Mihai Roman, minutul 9; Florinel Coman, în minutele 46; 51 și Raul Rusescu, 80 (pen).

Echipei CFR Cluj îi mai trebuie un singur punct din cele două partide rămase de disputat, cea cu Craiova de duminică și cea din ultima etapă de pe Arena Națională cu FCSB, ce se va disputa peste o săptămână, pentru a avea titlul asigurat.

Autorul dublei din partida de sâmbătă cu Sepsi, atacantul echipei FCSB, Florinel Coman, a declarat după meci, la televiziunea Digi, următoarele: „A fost un meci foarte greu. Am intrat bine montați, am fost focusați pe acest meci și am reușit să câștigăm. Ne-am prezentat foarte bine și nu le-am dat nicio șansă celor de la Sepsi, am marcat cinci goluri. Ofensiva a mers foarte bine și toți jucătorii au făcut un meci foarte bun. Mă simt bucuros că sunt al doilea marcator al echipei. Mai avem un meci, trebuie să mergem cum am intrat în această seară, montați și focusați să câștigăm meciul. În lupta pentru titlu, ne-am încurcat cu echipele din subsolul clasamentului. Trebuia să câștigăm acele meciuri cu echipele de jos și acum nu mai depindeam de alții. Cred până la sfârșitul meciului că echipa U Craiova, poate să o încurce pe CFR. Vom vedea, nu se știe niciodată.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/Valentin-Costache

 

Citește și: Cunoaștem prima finalistă a Cupei României: Astra Giurgiu, calificată după dubla cu CFR Cluj

Astra Giurgiu a reușit performanța să elimine CFR Cluj, scor general 5-3 și să se califice în finala Cupei României. Cea de-a doua finalistă,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X