București, 13 Februarie 2018

Victorie a echipei Dinamo la Chiajna, într-un meci cu 7 goluri în repriza secundă

Concordia-Dinamo-3-4-et-24

Ultima partidă a etapei a 24-a, dintre Concordia și Dinamo, disputată luni la Chiajna, a fost una în care am asistat la 7 goluri marcate în repriza secundă, ambele echipe s-au autodepășit, dar experiența și valoarea jucătorilor dinamoviști a făcut diferența pe tabela de scor.

Victoria cu scorul de 4-3 a echipei Dinamo, o clasează pe locul 6, un loc de play-off, dar ca să se mențină, mai are de disputat două meciuri extrem de grele cu FCSB, pretendentă la locul 1 și Astra în deplasare, contracandidată la un loc de play-off, din care trebuie să mai adune puncte.

După primul sfert de oră al reprizei secunde, a fost introdus Gabriel Torje, redebutând la Dinamo cu gol în minutul 71, iar prezența acestuia în teren a revigorat mult atacul. Pentru Dinamo au mai înscris: Adam Nemec, minutuș 47, Diogo Salomao, minutul 58 și Daniel Popa, minutul 79. Pentru Concordia au marcat: Claudiu Bumba, minutul 69, Cristi Bud, minutul 73 și Andrei Marc, minutul 81.

La redebutul său la Dinamo, Gabriel Torje a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Suntem pe un loc de play-off acum și sperăm să rămânem așa până la finalul acestui mijloc de campionat, pentru că după aceea, play-off-ul este mult mai important. Ne bucurăm de această victorie și mă bucur că am venit de pe bancă și să ajut echipa. Din păcate, am primit trei goluri astăzi, nu trebuie să se mai întâmple acest lucru. A fost un meci de infarct pentru cei care urmăresc de acasă, un meci plăcut ochiului, pentru cei care sunt legați de familia Dinamo, au trăit cu mari emoții acest joc.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii