București, 17 Octombrie 2019

Victorie a Rapidului în derby-ul etapei a 12-a cu Petrolul, aplaudată de fanii din tribune

../Imagini-008-2019/Bogdan-Manole

În derby-ul etapei a 12-a, din Liga secundă, Rapid a învins miercuri Petrolul Ploiești, scor 1-0, după o partidă echilibrată și aprig disputată, cu puține ocazii de gol, de ambele părți, care nu s-a ridicat la nivelul spectacolului din tribune, al celor două galerii. Cu aproximație, au fost prezenți în tribunele stadionului din Regie, 9000 de spectatori, dintre care 900 veniți de la Ploiești.

Golul echipei Rapid, a fost marcat în minutul 80 de fundașul central Bogdan Manole, cu o reluare cu capul în urma unui corner, la care portarul echipei Petrolul, Raul Avram, nu a mai putut interveni.

Deși nu a marcat, nu putem să nu observăm forma bună a atacantului rapidist, francezul Brighton Labeau, care a hărțuit permanent apărarea Petrolului, remarcând-use prin viteză și pase destul de bune.

În prima repriză, Petrolul a avut două ocazii mari de a deschide scorul, prin Alexandru Munteanu, reluare cu capul, pe lângă poartă și a lui Sergiu Arnăutu, care a trimis pe lângă poartă din 5 metri.

Prezent în tribune, fostul antrenor al Rapidului, Mircea Lucescu, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Ca angajament, ambele echipe au dat absolut totul în teren. Mi-a plăcut atmosfera extraordinară, meciul mai puțin, cu o înfruntare pusă mai ales pe plan fizic, mai puțin organizatoric, mai puțin tactic, mai puțin tehnic, pe semne că terenul este foarte denivelat.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Koljic-U-Craiova

 

Citește și: După victoria cu FC Viitorul, Universitatea Craiova trece pe locul secund al clasamentului

Luni, în ultima partidă a etapei a 11-a, disputată pe stadionul Ion Oblemenco, între Universitatea Craiova și FC Viitorul, gazdele s-au impus cu scorul de 3-1...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X