București, 05 Noiembrie 2018

Victoria la limită a echipei FCSB în partida cu Astra, o situează din nou pe locul secund în clasament

Llullaku-ratare-penalty

Pe Arena Națională, cu un gazon deplorabil, FCSB a reușit să câștige meciul cu Astra Giurgiu, disputat duminică, dintr-un penalty transformat de Gnohere, la jumătatea reprizei secunde. Astra a beneficiat și ea de un penalty în prima repriză, ratat de Llullaku, cu multă seninătate.  

Denis Alibec nu a evoluat împotriva FCSB-ului, ultima echipă la care a evoluat, fiind suspendat datorită cartonașelor galbene, ultimul încasat la Cluj, în partida de Cupă cu Universitatea.

FCSB a tremurat pe finalul de meci, după ce, noul intrat la Astra, atacantul Zoua, a trimis cu un lob, puțin peste poarta lui Bălgrădean. Starea gazonului a influențat calitatea jocului ambelor formații, cu toate eforturile jucătorilor de a se adapta la aceast gazon cu denivelări, fără iarbă în multe zone.

Antrenorul echipei Astra, Gheorghe Mulțescu, a declarat după eșecul cu FCSB, la televiziunea Telekom, următoarele: „Am pierdut o mare șansă, să mai prindem pe Steaua așa dezorganizați în spate acolo, pe linia de fund, cu atâtea ocazii și atâtea posibilități. Am avut și penalty, le-am făcut și cadou penalty, asemenea meci cu Steaua, nu mai putem să mai prindem.”

Despre ratarea penalti-ului de către Llullaku, Gheorghe Mulțescu a spus: „El a justificat că îl cunoștea portarul și îl aștepta să plece. Am văzut altfel față de cum bătea. Nu mă interesează cum a gândit, numai că a ratat.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Ripensia-v-U-Cluj-1-1

Citește și: U Cluj ratează urcarea pe podiumul clasamentului Ligii a 2-a, după egalul din deplasare cu Ripensia

Pe stadionul Dan Păltinișanu din Timișoara, Ripensia și Universuitatea Cluj, s-au confruntat joi, în primul meci al etapei a 13-a...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X