Victoria echipei Rapid cu Pandurii nu poate fi pusă la îndoială
 
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

 

Victoria echipei Rapid cu Pandurii nu poate fi pusă la îndoială

rapid_pandurii-etapa-24București, 31 martie 2013. Victoria cu 2-0 a echipei Rapid, din cadrul etapei a 24-a a Ligii 1, nu poate fi pusă la îndoială.

Pauza competițională cauzată de meciurile echipei naționale, a fost de bun augur pentru jucătorii lui Marian Rada care s-au antrenat în liniște, neavând jucători convocați la lot.

Rapidul a făcut un presing avansat pe toată durata meciului, iar victoria s-a datorat și unei condiții fizice mai bune față de cea a gorjenilor.

Antrenorul Cristi Pustai, a declarat imediat după meci pentru Digi Sport 1: "Am ştiut că vom avea un meci greu în Giuleşti. Am avut ceva ocazii dar nu am reuşit să înscriem, din păcate. După cum a decurs jocul la un moment dat am încercat să obţinem chiar şi un egal dar s-a făcut în ultimele secunde 2-0, un scor cam mare din punctul meu de vedere. Azi atât am putut. Trebuie să ne schimbăm atitudinea la meciurile din deplasare. Tratăm fazele cu prea mare lejeritate şi ne asumăm riscuri inutile în apărare. Din păcate istoria din Giuleşti nu se schimbă pentru mine, nici cu Gaz Metan şi nici acum cu Pandurii nu am reuşit să obţin nici măcar un punct"

De cealaltă parte, antrenorul Marian Rada a declarat la același post de televiziune: "După victorie nu poţi fi decât fericit. Consider că am câştigat meritat acest meci, mai ales că am lovit şi de două ori bara. Jucătorii au arătat spirit de sacrificiu pentru această echipă dar şi pentru ei, asta e adevărata lor valoare. Repet, aceşti jucători care au rămas nu joacă aici pentru bani. Banii vor veni, dacă nu acum, altă dată. Remarc toată echipa, dar în mod special pe Roman, care, la meciurile amicale din Spania şi până acum a jucat constant foarte bine. M-a nemulţumit Mardare pentru că va fi suspendat etapa viitoare şi în plus a lăsat echipa în 10 oameni într-un moment dificil"

Golurile echipei Rapid au fost înscrise de Nicolae Grigore, 61' și Alex Coman, 93'.

După acest meci, Rapid rămâne pe locul 8 în clasament, în timp ce Pandurii rămâne cel puțin tot pe locul 3 până în această seară. Dacă Petrolul câștigă meciul de pe teren propriu cu CFR Cluj, va urca o poziție în clasament și va lua locul gorjenilor.

Alexandru Neata, imagine: Puterea


trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.