București, 14 Mai 2018

Victoria clară a CFR-ului cu Astra, mărește distanța la 4 puncte, față de ocupanta locului doi, FCSB

Omrani-si-Tucudean-marcatori

Prin victoria obținută duminică la Giurgiu, scor 2-0, echipei CFR Cluj, îi cresc considerabil șansele la titlu și chiar poate să sărbătorească luni cucerirea titlului, înaintea ultimei etape de play-off, în cazul unei victorii a craiovenilor cu FCSB.

CFR a jucat pragmatic tot meciul de la Giurgiu, s-a închis bine și a făcut un pressing necruțător elevilor lui Gigi Mulțescu. Au marcat George Țucudean, minutul 12 și Omrani, minutul 33. Cea mai mare ocazie de gol a echipei Astra, a fost cea din minutul 42, atunci când Arlauskis s-a remarcat la șutul cu capul al lui Abang, în timp ce jucătorii CFR-ului, puteau să mărească diferența în minutul 48, la dubla ocazie de gol a lui Omrani și Țucudean, însă Iliev și Polczak, au avut intervenții salutare.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat după victoria de la Giurgiu la televiziunea Telekom, următoarele: „Titlul nu este încă rezolvat, pentru că FCSB mai are de jucat mâine cu Craiova și numai în cazul în care pierd suntem matematic campioni. Avem un meci foarte greu în ultima etapă cu Viitorul, sunt conștient de acest lucru și mă bucur doar pentru victoria din seara aceasta, o victorie muncită, grea, pe un teren unde se câștigă greu și îmi felicit jucătorii. Cei de la Astra, după ce au schimbat sistemul, cu 5-4-1, erau neînviși, aveau trei victorii și un egal. Chiar la Viitorul meritau să câștige, pentru că până la pauză au avut 3-4 ocazii mari. Normal că îmi era frică, trebuia să începem bine, am schimbat și sistemul de joc, am jucat cu Ciprian în spatele celor două vârfuri, a trebuit să riscăm.”

Omrani-si-Tucudean-marcatori

„Ne-a și ieșit în seara aceasta, am avut două goluri, dar sunt foarte supărat că nu am marcat al treilea gol. A fost o săptămână foarte grea și urmează încă una și mai grea. Le-am zis și la jucători, este presiune, este stres. Cred că orice jucător din România sau orice antrenor își dorea să treacă prin acest stres, pentru a câștiga campionatul. Mai avem decât un meci, sperăm să-l câștigăm și să aducem titlul la CFR Cluj”, a spus în încheiere Dan Petrescu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii