București, 10 Noiembrie 2019

Victor Pițurcă, după partida cu Chindia: Până la urmă, trebuie să fim mulțumiți și cu acest meci nul

../Imagini-008-2019/Chindia-Craiova-1-1

Pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, într-o partidă din etapa a 16-a, a Ligii 1, Chindia Târgoviște și Universitatea Craiova, au terminat la egalitate, scor 1-1. Rezultatul nu mulțumește echipa condusă de pe bancă de Victor Pițurcă, deoarece gazdele au evoluat cu un jucător în minus, încă din minutul 28, după eliminarea lui Ivancic. În cazul unei victorii, Universitatea Craiova putea să egaleze liderul CFR Cluj, la numărul de puncte.

Cele două goluri ale jocului disputat sâmbătă, au fost marcate în repriza secundă de Ovidiu Bic, minutul 61, pentru Chindia, respectiv Alexandru Cicâldău, minutul 63, pentru Universitatea Craiova.

Elevii lui Viorel Moldovan și-au dorit enorm să obțină un rezultat bun din această partidă și până la urmă au și reușit egalul, obținut cu mult efort și cu un jucător în minus, mai bine de trei sferturi din timpul de meci.

Declarațiile celor doi tehnicieni, de după meci:

Viorel Moldovan, antrenorul echipei Chindia, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Vreau să-mi felicit băieții pentru că au fost senzaționali, mai bine de o oră, să joci în inferioritate numerică împotriva Universității Craiova, o echipă foarte bună și să obții un rezultat de egalitate, este echivalentul unei victorii pentru noi. Este un punct important, normal, ne-am fi dorit să câștigăm acest joc, dar ținând cont de contextul meciului, bravo și felicitări băieților mei. Le-am spus la pauză, le-am dat exemplul celor de la Rennes, care în 8 oameni, au reușit să pună în dificultate CFR-ul și noi putem face același lucru. Trebuia să scoatem lovituri libere în preajma careului advers, să le speculăm la maxim.”

Antrenorul Universității Craiova, Victor Pițurcă, a declarat la același post TV, următoarele: „Explicația rezultatului de egalitate, este cea care a fost în teren. Dacă nu reușești să marchezi la începutul jocului când ne-am creat ocazii de gol, iar în momentul când adversarul joacă cu un om mai puțin și noi jucăm slab, așa se întâmplă. Până la urmă, trebuie să fim mulțumiți și cu acest meci nul, pentru că dacă nu egalam repede la acea fază fixă, puteam să și pierdem meciul. Sunt supărat pentru tot ce s-a întâmplat pe teren, pentru că este inadmisibil să joci cu un om în plus, echipă mai valoroasă și nici să îți creezi ocazii clare de a înscrie.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Paulo-Dybala

 

Citește și: Paulo Dybala: „Sunt foarte fericit, chiar aveam nevoie de două goluri ca acestea”

Marți, în grupa D a Champions League, Juventus a reușit să câștige cele trei puncte puse în joc, în partida cu Locomotiv Moscova, disputată la Torino, scor final 2-1...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X