București, 21 Decembrie 2017

Victor Pițurcă: „Cinci ani dacă stau la Dinamo, cinci ani nu mai câștigă FCSB campionatul!”

Victor-Piturca-dec-2017

Invitat miercuri în studiourile televiziunii Digi Sport, fostul selecționer al Echipei Naționale, Victor Pițurcă, a răspuns multor întrebări legate de problemele actuale din fotbalul românesc.

Victor Pițurcă a infirmat zvonurile potrivit cărora, ar prelua clubul Dinamo, iar în cazul în care ar deveni antrenor, i-ar plăcea să lucreze cu Cristi Borcea, după ce se va libera din penitenciar. De anul viitor, Pițurcă a menționat că va fi antrenor la o echipă arabă, nespecificând-ui numele.

Despre situația actuală lui Denis Alibec, la FCSB, Victor Pițurcă a spus: „Alibec este un vârf de atac original, iar tot ceea ce se întâmplă cu el, este numai datorită lui. Am și spus-o atunci când a fost transferat, că o să fie probleme cu el și din ce văd eu, chiar nu o să se rezolve nimic. Este extrem de dificil să ai un astfel de jucător, care iată, nu-și revine. Nici clubul nu are ce să facă cu el, nici echipa. I s-a dat prea multă importanță, nu joacă, clubul ia niște măsuri cu el și gata, la revedere.”

Legat de o eventuală trecere la Dinamo, pe care o vede ca pe o echipă dintre cele mai bune ale campionatului, Victor Pițurcă, a spus: „Dinamo să aibă un minim finaciar, să merg eu să fac un lot la Dinamo și vă imaginați că nu se mai bagă nimeni să plece jucători, să vedeți dacă mai câștigă campionatul el cu FCSB? Cinci ani dacă stau la Dinamo, cinci ani nu mai câștigă campionatul! Cum a făcut Gică Hagi, dacă Hagi a fost în stare să-i ia campionatul cu Viitorul, un club, de fapt o academie, păi Dinamo este în momentul acesta, cel mai mare club din prima ligă și cu Craiova. Și CFR-ul vine, dar în rest spuneți-mi ce cluburi mai sunt în prima ligă?”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii