Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 27 Martie 2016.

Vicente del Bosque: "Toți cei care sunt aici, pot fi titulari"

Vicente del BosqueÎn conferința de presă ținută la Cluj, cu o zi înaintea amicalului de lux de pe Cluj Arena, România- Spania, antrenorul echipei Spaniei, Vicente del Bosque, a evitat să dezvăluie echipa de start și a spus că toți jucătorii care sunt apți, ar putea face parte din primul unsprezece.

"Toți cei care sunt aici pot fi titulari. Sunt unii care nu au mai multe minute, dar nici unul nu este sigur că va fi titular. Vrem să facem un joc bun și să fim într-o bună formă sportivă pentru Campionatul European", a spus Del Bosque.

Del Bosque speră ca toți jucătorii convocați să nu sufere vreo accidentare și speră să se întoarcă apți la cluburile lor, într-un moment important al sezonului.

Antrenorul a afirmat că în acest joc, dorește să îmbunătățească jocul echipei în raport cu cel împotriva Italiei de joi, de la Udine și va încerca să folosească mai mulți jucătorii în meciul cu România, inclusiv portarul Sergio Rico.

Despre partenerul de joc, selecționata României, Del Bosque a spus: ”Am văzut meciurile din preliminarii, am văzut și meciul cu Italia, în care a remizat. A câștigat cu scorul de 1-0, cu Lituania, este o echipă foarte bine organizată, ceea ce înseamnă că e un adversar redutabil. În preliminarii au primit doar două goluri, sunt foarte bine organizați în apărare”.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.